GRUP TERAPIE KARANNA 1

PROGRAM DE TERAPIE LA DISTANTA & ONLINE PE SKYPE – KARANNA ACADEMY©

– A-OUVERTA MANNAS HEALING SYSTEM© –

SISTEM KARANNA © – ACREDITAT INTERNATIONAL – IPHM

iphm logo approved trainingprovider horiz

Terapie, Lumină pentru vindecare, protecție , aliniere , armonie și pace la toate nivelurile

DURATA PROGRAM: 3 LUNI

.

CE PRIMESTI?

 

♦ 7 ședințe de terapie la distanță 

♦ 2 sedinte de Restructurari Campuri Morfice – pe Skype

♦ Programul zilnic: afirmații și vizualizări – curs video

Script auto-hipnoza – audio downloadabil

♦ Meditație ghidata pentru vindecare – downloadabila

 

VREAU SA MA INSCRIU

 

Sesiunea de terapie # 1- 2 se va concentra pe mintea dvs :
Energia va fi trimisa pentru pace și claritate , iluminare și inspirație.

Sesiunea de terapie # 3-4 se va concentra pe sentimentele dvs :
Energia va fi trimisa pentru armonie , liniște , bucurie și iubire, pentru relații interpersonale, exprimare și comunicare.

Sesiunea de terapie # 5 se va concentra pe corpurile dvs energetice :
Toate chakrele și meridianele energetice , aura și energiile dvs vor fi curățate și umplute cu energie pură, forță de viata, lumină și iubire necondiționată.

Sesiunea de terapie # 6-7 se va concentra pe corpul dvs :
Energia va fi trimisa pentru sănătate la toate nivelele și pentru tonifiere , detoxifiere și curățare și, pentru a intari organismul, energia va fi directionata si spre corpurile dvs energetice și organele corpului fizic.

 

In timpul terapiei veti primi instrumente de lucru care sa va ajute ca suport psihic si emotional si pentru accelerarea efectelor terapiei primite. Aceste instrumente constau in afirmatii, vizualizari, script-uri audio, meditatii ghidate, restructurari, feedback si consiliere pentru indepartarea convingerilor contrare din subconstient si a blocajelor emotionale care afecteaza negativ procesul vindecarii, veti invata sa va controlati emotiile si sa le puneti la lucru in folosul vostru si nu impotriva voastra si veti invata sa intelegeti natura participativa a vindecarii si rolul vostru in acest proces.

Terapia functioneaza si fara participarea voastra efectiva in procesul vindecarii, dar pe termen lung boala poate reveni si din experienta noastra acest lucru se intampla uneori, din cauza ca pacientul nu a eliminat cauza psihica si emotionala a imbolnavirii, ci doar a eliminat efectul, adica boala, prin terapie. De aceea insistam asupra acestui aspect de colaborare si participare activa, pentru efecte permanente. Acesta este si motivul pentru care am creat acest program de terapie care se adreseaza tuturor aspectelor bolii si procesului vindecarii.

Odata cu inscrierea in acest Program participantii isi dau consimtamantul implicit pentru efectuarea terapiei si iau la cunostiinta ca terapeutii Karanna© nu isi asuma si nu afirma ca vor vindeca bolile participantilor. Recomandam ca participantii sa urmeze sfatul medicului si sa nu intrerupa niciun tratament medicamentos prescris de acesta. Oricine prezintă simptome de boală este îndemnat să caute ajutor medical. Acest material si tehnicile de terapie complementara nu inlocuiesc si nu se substituie tratamentul medical.

Terapia este efectuata cu sistemul de vindecare spirituala, energetica si ezoterica A-OUVERTA MANNAS HEALING SYSTEM©. Acest sistem de vindecare spirituala a fost dezvoltat de Anca Bogdan in anul 2014. Sistemul este recunoscut international si este acreditat la Institutul IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine).

Toate terapiile de vindecare transmise sunt aliniate celei mai inalte posibilitati de vindecare și Binelui Superior al persoanelor  asupra carora se lucreaza energetic si spiritual ! Doamne Ajuta!

 

Anca Bogdan & Catalin Bogdan

Karanna Academy ©

Terapeuti & Traineri Acreditati International

WMA , INHA, IPHM, IAOTH, IARP, A.A.H., L.I.G.H.T Institutes, CIT – The College of Integrated Therapies, NSA, CoE, CIT, Reiki Rays Institute, ZUR Institute.

 

VREAU SA MA INSCRIU

  https://www.evolutiespirituala.ro/curs/program-de-terapie-la-distanta/?feed_id=28397&_unique_id=6419b6f381600