Dragobete 1

Conform vechii zicale, „Azi e Dragobetele, se saruta fetele”. In fiecare an pe 24 februarie romanii de pretutindeni sarbatoresc Dragobetele.

In mitologia romaneasca, Dragobete era zeul tineretii, al veseliei dar si al iubirii. Ziua in care romanii sarbatoresc Dragobetele coincide cu sarbatoarea Aflarii Capului Sfantului Ioan Botezatorul.

Totusi, aceasta sarbatoare este puternic inradacinata in cultura romana. Dragobetele este un personaj transmis din generatie in generatie de la vechii daci, transformat mai apoi intr-un protector al tinerilor si patron al iubirii.

Conform unor legende populare, Dragobetele este chiar fiul babei Dochia, un tanar chipes si iubaret care obisnuia sa seduca toate femeile care ii ieseau in cale. Totusi, in zilele noastre, Dragobetele reprezinta pentru romani simbolul suprem al dragostei autohtone.

In unele regiuni din tara, ajunul de Dragobete este tratat la fel ca si noaptea de Boboteaza. Tinerele care doresc sa isi afle ursitul isi pun sub perna busuioc sfintit, sperand ca Dragobetele le va ajuta sa-si gaseasca ursitul.

In noaptea de 23 februarie vom executa un ritual de Aducere a Ursitei, la care va invitam sa va inscrieti, daca sunteti in cautarea perechii dumneavoastra divine sau daca ati gasit perechea potrivita (sunteti casatoriti) dar doriti o revitalizare a sentimentelor, a legaturii sufletesti dintre voi doi.

Ritualul presupune din partea dvs ca participare, sa tineti post simplu in ziua de 23 februarie si sa aprindeti o lumanare la ora 23:23 cat si sa aveti un snur rosu la indemana, pe care sa il treceti prin focul lumanarii.

Daca se arde complet nu este nicio problema, daca ramane partial sau total intreg, il puteti pune sub perna sau sub patul dvs si il lasati acolo cel putin 21 de zile pentru implementarea ritualului.

Daca se arde implementarea se va face fara suport fizic, doar prin prisma ritualului executat de noi. Aceasta este ceea ce dvs trebuie sa faceti. Restul ritualului il vom face noi. :)

Va rugam sa completati la rubrica mentiuni de la finalizarea comenzii, numele dvs complet si al sotului (sotiei) dvs, daca este cazul.

  https://www.evolutiespirituala.ro/produs/ritual-de-aducere-a-ursitei-de-dragobete/?feed_id=23907&_unique_id=63cd62aaf1d07