EU Rose Touch 10 ml 3
doterra integrare uleiuri in corp
Îmbunătățește-ți rutina zilnică

Îmbunătățește-ți rutina zilnică de îngrijire a tenului cu Rose Touch (Trandafir). Trandafirul echilibrează nivelul de hidratare a tenului, datorită proprietăților sale astringente, iar prin aplicare locală reduce imperfecțiunile tenului. Utilizat regulat, reduce apariția petelor pe piele și favorizează menținerea unui colorit uniform al tenului, sprijinind sănătatea acestuia. Încorporează Rose Touch (Trandafir) în rutina ta zilnică de îngrijire a tenului, pentru a te bucura de numeroasele beneficii pe care le oferă!

Utilizări
 • Aplică-l pe gât și încheieturi ca parfum personal dulce și floral.
 • După o zi plină, folosește-l la masaj, pentru o experiență înălțătoare care te va îmbogăți emoțional.
 • Adaugă-l la rutina de seară de îngrijire a tenului, pentru a contribui la echilibrarea nivelului de hidratare a pielii.
 • Aplică-l pe zonele problematice de două ori pe zi, pentru a atenua imperfecțiunile tenului.
Indicații de utilizare

Uz extern: Doar pentru uz extern. Aplică-l direct pe piele ca parfum, pentru proprietățile de îngrijire a pielii sau la masaj.

Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă sau vă aflați sub observația unui medic, cereți sfatul medicului. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Sursa produselor. De ce Bulgaria?

În Bulgaria, cultivarea și culesul trandafirilor se practică de peste 200 de ani. Cu o istorie foarte îndelungată în cultivarea trandafirilor, preponderent pentru ulei esențial, Bulgaria a devenit unul dintre cei mai mari producători de ulei de trandafir din lume. Situată lângă Marea Neagră, Bulgaria beneficiază de o climă însorită și uscată, alături de un sol nisipos bine drenat, care creează condiții ideale pentru cultivarea trandafirilor.

Cum funcționează?

Rosa damascena (trandafirul de Damasc) este specia de trandafir cultivată și distilată pentru uleiul nostru esențial de Trandafir. Trandafirii se plantează toamna și sunt gata pentru cules în luna mai sau iunie. Trandafirii preferă solul nisipos, care nu este argilos, clima însorită, ușor umedă și iernile blânde.

Uleiul esențial este extras prin distilare cu abur din petalele florii. Florile sunt culese manual dimineața devreme și sunt distilate în aceeași zi. Este important ca petalele de trandafir să fie distilate în ziua recoltării, pentru a obține volumul maxim de ulei din petalele delicate.

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

.

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

Iată câteva dintre aceste teste:

 • Testarea organoleptică
 • Testarea microbiană
 • Cromatografia în gaz
 • Spectrometrie de masă
 • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
 • Testarea chiralității
 • Analiza izotopică
 • Testarea metalelor grele, etc.

 

testare uleiuri logo

Rezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

 

Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.
CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

 

  https://www.evolutiespirituala.ro/produs/rose-touch-trandafir-ulei-esential-pur-grad-terapeutic/?feed_id=44576&_unique_id=6452310079a41