hawaiian sandalwood santal hawaiian doterra
doterra integrare uleiuri in corp
Îmbogățește-ți ritualul de meditație
Încorporează uleiul de Santal hawaiian în practicile de yoga sau meditație. Uleiul de Santal hawaiian este alcătuit din compuși chimici naturali care contribuie la echilibrarea stărilor emoționale și este utilizat frecvent la meditație, datorită proprietăților sale de echilibrare și inducere a bunei dispoziții. Pentru a-ți îmbogăți experiențele de meditație sau yoga, folosește ulei de Santal hawaiian prin uz extern sau aromatic și înconjoară-te cu numeroasele beneficii ale uleiului de Santal hawaiian.
Utilizări
 • Aplică 1-2 picături pe părul ud, pentru a-l hidrata și a-i conferi o strălucire de mătase după uscare.
 • Folosește-l zilnic, la nevoie, pentru acțiunea sa de echilibrare și stabilizare.
 • Adaugă 1-2 picături în crema hidratantă sau crema de noapte preferată și aplică local pentru a avea un ten neted și luminos.
 • Aplică-l pe gât și umeri înainte de culcare, pentru a induce o senzație de calm.
Indicații de utilizare
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Solicită sfatul medicului dacă ești gravidă sau sub tratament. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Sursa produselor. De ce Hawaii?

Există multe specii de santal. Santalum paniculatum este santalul originar din Hawaii, obținut prin mijloace durabile din Insula Mare (Hawaii).

Cum funcționează?

„Iliahi” este denumirea hawaiiană pentru santal. Din păcate, comerțul cu santal constituie un punct sensibil în istoria insulelor Hawaii. Suntem conștienți de acest trecut și ne angajăm în totalitate să avem grijă și să protejăm supraviețuirea pe termen lung a acestui copac.

Santalul este o plantă semiparazită. Aceasta înseamnă că se atașează la rădăcinile altor plante pentru a-și prelua apa și substanțele nutritive. Cea mai mare concentrație de ulei esențial se găsește în măduva lemnului sau centrul copacului. Raportul între măduvă și scoarță crește semnificativ odată cu îmbătrânirea copacului, motiv pentru care copacii bătrâni au cel mai mare conținut de ulei. Pentru a asigura un program de recoltare durabil, este vital să lăsăm copacii și îmbătrânească. De asemenea, este important să continuăm să plantăm în mod activ pentru a asigura reîmpădurirea cu Santal.

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

.

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt supuse la peste 100 de teste pentru a li se garanta puritatea de grad terapeutic certificat.

Iată câteva dintre aceste teste:

 • Testarea organoleptică
 • Testarea microbiană
 • Cromatografia în gaz
 • Spectrometrie de masă
 • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
 • Testarea chiralității
 • Analiza izotopică
 • Testarea metalelor grele, etc.

 

testare uleiuri logo

Rezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

 

Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.
CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

 

  https://www.evolutiespirituala.ro/produs/santal-hawaiian-hawaiian-sandalwood-ulei-esential-pur-grad-terapeutic/?feed_id=25353&_unique_id=63e7c091b4295