I am not this hair Rumi
Patrundeti in universul misterios al Lumii Spiritelor pentru a ajunge la o înțelegere mai profundă a vieții și a parcursului dvs spiritual cu Scriptul de Hipnoza – Conectarea la Sinele Superior.
Conceput sub forma unei meditații ghidată vocal, acesta este un important instrument de auto-descoperire și explorare spirituală. Porniti într-o aventură misterioasă în timp ce restabiliți conexiunea constienta cu Sinele Superior pierdută la naștere și obțineți o perspectivă asupra provocărilor cu care vă confruntați și a drumului de urmat pe calea evoluției dvs spirituale.

.

Cum ma pregatesc pentru Hipnoză?

Trebuie sa aveti telefonul, interfonul, televizorul inchis, lumina difuza, lumanari, betisoare parfumate sau tamaie, ce prefera fiecare…liniste, sau o muzica de relaxare sau meditatie – la un volum redus al sunetului.

Puteti desena simbolul crucii (sau alte simboluri Reiki si nu numai, daca sunteti initiati) pe peretii camerei, pe tavan si pe podea pentru a crea un spatiu sacru si pentru a-l binecuvanta.

Înainte de orice meditaţie activaţi această protecţie energetică, spunând mantra următoare de 7 ori: „Invoc Lumina lui D-zeu Atotputernicul, Sunt un canal curat şi perfect, Lumina îmi este călăuză!”. Chemati Ingerii Luminii, Ghizii de Lumina, Entitatile din Astral, Maestrii Ascensionati sa va asiste, cu voia lui Dumnezeu.
.
Pozitia Corpului Picioarele puţin depărtate (la aprox. 20-30 cm distanţă unul de altul), mâinile puţin depărtate de corp, cu palmele în sus, pe lângă corp. Degetul mijlociu trebuie să fie unit cu degetul mare, la ambele mâini. Puteti tine in maini cristale, in timpul meditatiei (ex: herkimer, citrin, ametist, ametrin). Acum puteţi începe meditaţia.

pozitie corp meditatie

Stati intinsi pe spate – cine doreste poate sta in “lotus”, sau asezat, pe scaun, conditia ce trebuie respectata este coloana vertebrala sa fie cat mai dreapta, dar in acelasi timp relaxata, picioarele putin desfacute, bratele pe langa corp cu palmele in sus.

Alte Script-uri de Hipnoza 

Vizitati-ne Pagina de Facebook  https://www.evolutiespirituala.ro/produs/script-conectarea-la-sinele-tau-superior/?feed_id=28952&_unique_id=641bb19673ce2