rty

SHAMBALLA MDH

 
logo 123813Omul trebuie sa fie pregatit pentru saltul spre noi orizonturi ale planetei noastre – Pamantul si ale locuitorilor ei. Cheia acestui proces de ascensiune a planetei este OMUL insusi, cu capacitatile sale potentiale care pot face acest fenomen posibil, fara sa se ajunga la procese distructive. Omul este pregatit pentru ca acest salt sa se realizeze. Acest potential al omului nu poate iesi la suprafata sa se manifeste decat atunci cand va intelege si va cunoaste ce este OMUL REAL. Toate aceste capacitati remarcabile care exista potential in om, a venit vremea ca ele sa fie puse in valoare, sa fie utilizate in mod curent pentru ca in ultima instanta acestea sunt sansa omului de SUPRAVIETUIRE.


Pamantul a intrat intr-o noua era incepand din martie 1985 in era Varsatorului, care va fi o era a spiritualitatii, a cunoasterii si a pacii. In ajutorul planetei noastre a aparut energia noua a „Centurii fotonice”, energie radianta in mediul inconjurator al Pamantului. Ea are rolul de a aduce spiritualitatea omenirii, de a-i dezvolta constiinta si deschiderea ei spre lumina, de aducere a luminii in lumea materiala, in corpul fizic, activarea corpului de lumina a tuturor oamenilor, deschiderea chakrelor superioare de comunicare cu Divinitatea, cu Unicul, cu Sursa primara a vietii.
Acum si aici, oamenii au un mare rol in vindecarea Pamantului pentru ca numai prin ei Lumina va putea ajunge in Pamant, pentru a-l vindeca si a-l ajuta sa devina asa cum el a fost conceput initial. Acest proces este procesul de tranzitie al Pamnatului spre Lumina, care va duce la ascensiunea sa (intoarcerea la sursa).


Omul a fost creat pentru a decodifica si pentru a lucra cu energii de Lumina Divina pe care apoi sa le transmita Pamantului. ADN-ul uman contine codificari genetice latente pentru transformarea corpurilor sale intr-un Corp de Lumina care este „camasa noastra de nunta” cu care va parasi planeta in momentul ascensiunii (ridicarea la cer). Schita eterica a corpului uman (corpul eteric) contine in potential latent viitorul Corp de Lumina.


ACUM procesul de densificare a materiei a ajuns la maximum de intensitate. Densitatea materiei a inceput sa scada, ceea ce a facut ca rata de vibratii a Planetei sa creasca si, concomitent, si a locuitorilor ei. Pentru ca umanitatea sa faca fata acestor vibratii care au frecvente tot mai ridicate intr-o perioada scurta de timp, omenirea trebuie sa integreze Lumina spirituala.
Oficial acest proces a inceput in martie 1988, cand intreaga structura cristalina a materiei, inclusiv oamenii, a fost activata la primul nivel al Corpului de Lumina; in 16 aprilie 1989 intreaga structura cristalina a planetei si fiecare locuitor al ei au fost activate la nivelul III al Corpului de Lumina. Aceste activari au facut ca procesul sa fie ireversibil, deci fiecare locuitor al acestei planete se afla in cursul acestui proces de activare a Corpului de Lumina, care va parcurge cele douasprezece nivele succesive de activare ale sale.


Acest proces se realizeaza treptat, omul nu este azi materie si maine Lumina.
In acest proces care trebuie parcurs de oameni, acestia nu sunt singuri, alaturi de ei sunt 7-8 milioane de „Slujitori ai Luminii” incarnati special pentru acest eveniment cosmic, specialisti in ascensiune a planetelor, majoritatea dintre ei „s-au trezit” cand s-a activat primul nivel al Corpului de Lumina si sunt constienti de menirea pe care o au, si-au amintit de pregatirea pe care au avut-o inainte de a cobori pe planeta.


Pamantul si omenirea primesc ajutorul prin trei axe: 1. Axa Fratiei Spatiale sau Extraterestra, 2. Axa Angelica, 3. Axa Maestrilor Spirituali Ascensionati ( oameni ridicati la cer ).


Axa Maestrilor Ascensionati: formeaza constiinte colective numite Shamballe, care sunt situate la nivelul fiecarei dimensiuni a sistemului sursa solar, incepand cu dimensiunea a V-a. Ei vor asista procesul de activare a Corpului de Lumina, a spiritelor umane de pe planeta, pentru a ascensiona si ele cu planeta.


Axa Fratiei Spatiale sau Extraterestra: va trimite pe Pamant spirite voluntare de pe alte planete sau sisteme-sursa, alte galaxii sau alte universuri care au mai trait aceste evenimente.


Axa Angelica: Spiritele Angelice vor cobori in trup pentru a ajuta oamenii.
Chiar fiecare din traitorii actuali ai planetei Pamant in timpul desfaurarii acestor evenimente sunt de fapt Maestri. Deci umanitatea este asistata, ajutata pentru ca spiritele umane sa ajunga sa traiasca constienti in timpul acestor evenimente astfel incat sa se poata ajuta pe ei insisi si pe altii sa parcurga cu bine si cu curaj aceste evenimente. Reiki Schamballa Multidimensionala este una din caile pe care ni le deschide Axa Maestrilor Spirituali Ascensionati, pentru a supravietui in timpul acestor transformari si a trai evenimentele constienti in trup.


Comunicarea Arhanghelului Ariel canalizata prin Tashira Tachi Ren, transmite modelul unui sistem sursa din cadrul unei galaxii, dimensiunile creatiei, structura corpurilor umane (ce este omul real), explica cele 12 nivele de activare a Corpului de Lumina uman si procesul de ascensiune al unui sistem sursa. Tot el informeaza ca odata cu ascensiunea planetei Pamant mai ascensioneaza inca 383 de planete din cele 5 universuri ale Creatiei.
Arhanghelul Ariel descrie structura amanuntita a corpului eteric (schita eterica a corpului uman) care contine in structura elementele unor structuri superioare. Deci corpul eteric contine in potential latent toate elementele activarii Corpului de Lumina.


Nivelele de activare ale Corpului de Lumina se exprima in raport de capacitatea corpului fizic uman de a metaboliza Lumina, incepand cu a recunoaste Lumina ca forma de energie de catre elementele celulare specializate ATP si ADP (acid adenozin triphosphoric si acid adenozin diphosphoric). Aceasta recunoastere a Luminii ca forma de energie este esentiala pentru patrunderea Luminii in corpul fizic pana la nivel celular. Acest lucru se produce cu conditia ca atat corpul fizic, astral, mintal sa fie sanatoase.


Corpul nostru fizic a fost creat pentru a decodifica si pentru a lucra cu energii de Lumina superioare si pentru a transmite aceste energii catre planeta. In om se va trezi aceasta calitate de biotransmitator.


Pentru a deveni o fiinta spirituala, omul nu trebuie sa aiba numai corp fizic, astral, mintal sanatoase ci trebuie sa scape de dominatia egoului (sine inferior). Acest sine inferior trebuie eradicat, acest tip de energie naturala caracterizeaza instinctul primar, primitiv, destinat supravietuirii. Acest lucru nu este foarte simplu, omul nu poate dobandi aceasta eradicare a egoului prin metode traditionale, el are nevoie sa intre in campul de energie al unui medium (canal de comunicare) si astfel sa intre in campul de energie al unui mare spirit – Mare Maestru Spiritual. Numai aceasta energie va face posibila transformarea individului. Comunicarea Lordului Maitreya canalizat de Margaret Birkin transmite ca in om sunt doua forte contradictorii: Sinele Superior sau Monada si Sinele inferior sau Ego.Sinele Superior este jertfelnic dupa imaginea lui Hristos, iubeste tot ce este uman si spiritual. Sinele inferior iubeste confortul, siguranta, face provizii, planuieste, temporizeaza, se lupta, se revolta. El a evoluat de-a lungul timpului, a devenit rafinat, cu gust pentru faima, bun renume, superioritate fata de altii, aroganta, misticism, superstitii, etc. El a devenit manipulator, pervers, indragostit de lux, chiar si de puterea Duhului Sfant: este in stare sa exploateze puterea spirituala pentru interese meschine. El din ce are mai mult, din aceea vrea mai mult si nu se satura niciodata, este impotriva divinitatii si a evolutiei spirituale, lupta, se teme, sa nu piarda ce a acumulat, doreste cu putere sa fie la control. Sinele inferior iubeste trecutul, planifica viitorul si-l anticipeaza speculativ.


Sinele Superior exista numai ACUM… pentru el exista doar dragoste, armonie, speranta, dorinta de a sluji, de a ierta, de a te accepta asa cum esti in realitate. Inaltele Sprite spun ca daca nu te iubesti pe tine insuti neconditionat nu poti iubi o fiinta umana in acelasi fel. Prin neacceptarea de sine cu modestie te deconectezi de la Iubirea Divina. Nu-ti reprosa nimic si traieste in pace si armonie cu tine insati. Si asa cum faci fata de tine, asa sa faci si fata de altii, caci toti oamenii apartin aceleiasi familii spirituale.


Maitreya spune: „Cercetati-va egoul (sinele inferior), invatati cat mai multe despre egoul vostru si fiti vigilenti ca sa-i puteti simti prezenta ori de cate ori se manifesta in voi! In al doilea rand cautati un vindecator spiritual sa va ajute sa descoperiti cotloanele unde se ascunde si unde acest ego al fiecaruia va tine incatusati. Numai asa veti reusi sa va identificati cu Sinele vostru Superior.”
Odata ce ego este eradicat vindecarea planului terestru al planetei incepe. 


Totusi procesul nu este simplu. Pentru a te putea numi o fiinta spirituala trebuie sa inveti despre sinele inferior, sa inveti cum sa-l imblanzesti, si sa-l pui sub comanda Spiritului, sa-l inlantuiesti si sa-l tii nemiscat. Pentru ca acest sine inferior nu actioneaza intotdeauna din sfera constientului ci poate actiona din sfera subconstientului, si atunci nu ai stiinta de ceea ce face el. De aceea este necesar ajutorul Marilor Maestri Spirituali, pentru ca folosind metodele traditionale, omul nu poate lupta pentru eradicarea acestui ego (sine inferior), atat de necesara pentru procesul de ascensiune al planetei.


Marele Maestru Spiritual Ascensionat (ridicat la cer) Djwhal Khul in comunicarile canalizate prin Alice Bailey ofera oamenilor o introducere in stiinta celor 12 raze (nivele energetice), care va ajuta oamenii sa se elibereze de sinele inferior cerinta esentiala pentru un lucrator al Luminii, pe calea evolutiei spirituale, in vederea Ascensiunii. Cunoscand capcanele si cursele acestor raze, oamenii pot fi scutiti de suferinte, de Karma si de intarziere pe calea Ascensiunii, pe care am pasit cu totii. In aceste curse si capcane omul poate cadea oricand, dar important este sa nu ramana blocat in ele. In aceasta perioada in care vibratiile Terrei au crescut, procesul de evolutie spirituala nu mai este unul optional, ci toti oamenii au pasit pe aceasta cale. De aceea este atat de important sa nu ramana blocati in curse si capcane, pentru ca nu mai este timp. Daca in perioada „expiratiei sursei” oamenii puteau ramane blocati in aceste capcane chiar mai multe vieti, erau avantajati de timp, acum acest avantaj nu mai exista. „Inspiratia sursei” este mult mai scurta. In viitorii zeci de ani evolutia spirituala a umanitatii va fi mult accelerata, umanitatea va evolua spiritual mai mult decat in ultimile trei milioane de ani.


Tot Djwhal Khul prezinta cele 22 de chakre, organe non fizice existente in corpul uman si in afara lui, corespunzand dimensiunilor a treia, a patra si a cincea ale sistemului nostru sursa (sistemul solar). El prezinta structura complexa a acestui sistem de chakre, transformatori energetici care ne conecteaza la sursa universala, la care toti putem avea acces.
Referitor la raze Djwhal Khul precizeaza ca primele 7 raze reprezinta cele 7 tipuri de energii (forte) corespunzatoare celor 7 calitati ale lui Dumnezeu. Aceste 7 tipuri de energii au efect inseptit ca putere, in toate partile universului infinit Divin.


Studiind materialul informativ oferit de Djwhal Hhul, oamenii vor cunoaste structura razelor fiecarei extensii ale sufletului, incarnate in planul terestru. Deci cele 6 raze ale fiecarui spirit incarnat: raza Monadei si raza Sufletului sunt fixe de-a lungul incarnarilor spiritelor umane. Celelalte patru raze: raza personalitatii, raza intelectului, raza emotivitatii, si raza corpului fizic, se pot modifica de la o incarnare la alta. Raza personalitatii este reprezentata de ego, iar raza sufletului este reprezentata de Sinele Superior. Lupta dintre raza egoului si raza Eului Superior pe calea evolutiei spirituale duce la obtinerea suprematiei razei sufletului deci a Eului Superior. Oamenii vor cunoaste efectele incredibil de puternice ale razelor asupra existentei fiecaruia dintre ei. Razele sunt la fel de influente asupra personalitatii ca si semnele zodiacale.
Deci cunoasterea structurii razelor este benefica si utila pentru oameni, pentru a invata sa se cunoasca pe ei insisi.


Este important de stiut si de inteles ca razele sunt o forma de energie care lucreaza prin intermediul unei chakre, omul putand accesa aceste energii si a le putea utiliza pe toate chiar daca nu le are in structura sa primara. Se poate apela la oricare dintre raze in interes personal sau planetar. Este important ca omul sa integreze si sa tina sub control toate razele. Fiecare raza formeaza un arhetip si este caracterizata de o calitate specifica, dar de fapt fiecare raza este completa si totala, cuprinzand in ea calitatile specifice celorlalte raze. Razele Monadei si Sufletului determina carui nivel energetic ii este conectat fiecare individ, deci carui Ashram (nivel energetic) ii apartine fiecare individ. Fiecare Ashram este condus de un Mare Maestru Ascensionat.


Este uimitor cat de precis se poate citi personalitatea unui individ prin simpla intelegere a razelor din care se compune si din horoscop.


Prezentarea acestui material informativ are rolul de a va ajuta sa intelegeti ca toti oamenii au ajuns la varsta spiritualitatii si este absolut necesar pentru a parcurge aceasta cale a evolutiei spirituale sa accepte ajutorul Marilor Maestri Ascensionati care au pus la dispozitia oamenilor un sistem de tratament si vindecare spirituala asa cum este Reiki Shamballa Multidimensional.SIMBOLURI SHAMBALLA REIKI

 
ANTHAKARANNA
 
ANTAHKARANA este un simbol străvechi folosit în vindecare şi meditaţie, în Tibet şi China de mii de ani. Este un simbol puternic şi numai avându-l, prin simpla sa prezenţă, creează un efect pozitiv asupra chakrelor şi aurei.
 
În timpul activităţii de vindecare, acest simbol ajută la focalizarea şi la adâncirea efectului energiilor vindecătoare. Când meditezi cu acest simbol, fie că l-ai pus pe tine, ataşat de tine sau în apropierea ta, va crea automat ceea ce TAOIŞTII numesc „Marea orbită microcosmică” prin care energile psihice care, în mod normal intră prin chakra capului, acum intră prin picioare şi călătoresc prin partea dorsală a spatelui până la vârful capului şi apoi coboară în jos prin partea anterioară a trupului şi ies prin picioare, împământând persoana, creând astfel un flux continuu de energie care se scurge prin chakre (ACEASTA PRIN SIMPLA LUI PREZENŢĂ). De asemenea, simbolul va neutraliza energiile negative acumulate în obiecte ca: bijuterii, cristale etc. Trebuie doar să aşezi obiectul respectiv între două simboluri ANTAHKARANA. Mai mult, va amplifica orice muncă de vindecare, fie că este REIKI sau terapie de polaritate: Kiropractică (aşezarea oaselor în articulaţii în caz de luxaţii), Hipnoterapie, Regresie în vieţile precedente. Aceste efecte pozitive au fost confirmate în mod repetat de rezultatele îmbunătăţite atunci când s-a folosit simbolul ANTAHKARANA în practica respectivă, precum şi de clarvăzători antrenaţi să simtă schimbările din aură şi chakre.
 
Acest simbol este multidimensional dar dintr-o anumită perspectivă pare a fi
bidimensional, fiind alcătuit din trei cifre „7”, aşezate pe o suprafaţă plană. Cei trei de „7” reprezintă cele 7 chakre, cu cele 7 culori şi cele 7 tonuri de pe scara muzicală. Aceşti trei de „7” sunt amintiţi în cartea revelaţiei „Apocalipsa”, ca fiind cele 7 lumânări, 7 trompete şi cele 7 sigilii.
 
Dintr-o altă perspectivă, simbolul apare ca un cub tridimensional, energia lui se mută din dimensiunea a doua în dimensiunea a treia şi poate fi observat cum se ridică continuu din dimensiune în dimensiune, din ce în ce mai sus până la cea mai înaltă dimensiune (accesibilă nouă, oamenilor), care este aceea a Sinelui Superior.
 
Este evident că simbolul nu a fost generat de tibetani, dar nu există scriere care să indice originea lui. Printr-o percepţie clarvăzătoare, MICHELLE GRIFFITH, un vindecător şi clarvăzător talentat, a reuşit „să se armonizeze cu simbolul” şi să-i citească istoria psihică. După opinia lui MICHELLE GRIFFITH, simbolul a fost la început dat pământenilor în timpul civilizaţei Lemuriene (civilizaţia „MU”), acum cu peste o sută de mii de ani în urmă. Simbolul ANTAHKARANA a fost creat de un consiliu de maeştri iluminaţi (lucrători ai luminii, spirite ridicate deasupra încarnării) care supravegheau evoluţia galaxiei noastre. Ei au constatat că oamenii de pe pământ aveau nevoie de ajutor pentru a-şi restabili conexiunea cu Sinele lor Superior. Maeştrii au creat simbolul
ANTAHKARANA şi, printr-un decret, au dat simbolului „conştiinţă individuală”. Acum, oricine foloseşte simbolul, va avea în mod automat refăcută conexiunea dintre creierul fizic şi Sinele Superior (această legătură nu numai că va fi refăcută, ci şi întărită). Sinele Superior este acela care crează şi conduce efectele benefice ale simbolului ANTAHKARANA şi, de aceea, acesta nu poate fi folosit niciodată în scopuri rele. Acest simbol sacru a fost ţinut secret timp de mii de ani, fiind cunoscut şi folosit numai de câţiva.
 
CUM SE FOLOSEŞTE
 
ANTAHKARANA este un simbol special care are conştiinţă proprie, lucrează direct asupra aurei şi a chakrelor, are efecte vindecătoare variate, în funcţie de nevoile persoanei la momentul respectiv. Din moment ce efectul simbolului este condus de Sinele Superior, va avea întotdeauna un efect benefic, neputând fi niciodată folost greşit sau cu intenţii rele.
Simbolul poate fi aşezat sub o masă de masaj sau sub un scaun sau poate fi aşezat pe perete sau pe corp, cu imaginea spre zona de vindecare.
 
 
MER KA FA KA LISH MA
ENERGIA MAMEI UNIVERSALE (aspectul mamă al lui Dumnezeu)
 
MER KA FA LISH MA
Simbol pentru terapia AND-ului.
Acţiuni si utilizari:
– Se activeaza mare pe tot spatele
– Se activat in palme pentru tratamente
– Se activeaza pe orice organ bolnav
– Reface structura AND
– Sterge informatiile negative din structura AND
– Activeaza spiralele AND


MOTOR-ZANON
 
MOTOR+%25E2%2580%2593+ZANON
 
Acest simbol are două nume: MOTOR care intră, şi ZANON, care iese. Simbolul lucrează în felul următor: activează sau energizează MOTOR de trei ori cu Cho Ku Rei (de altfel, simbolul Cho Ku Rei se foloseştre întotdeauna la începutul oricărei vindecări). MOTOR intră în corp şi codiţa lui prinde virusul sau microbul, apoi energizează pe ZANON (acelaşi simbol, dar cu nume diferit), cu Cho Ku Rei de trei ori (Zanon,Zanon,Zanon,Cho Ku Rei,Cho Ku Rei, Cho Ku Rei )
Simbolul îşi reversează polaritatea, părăseşte trupul, luând virusul sau microbul cu el. Acest simbol se foloseşte în SIDA. SIDA apare în situaţiile în care individul nu are respect faţă de sine, crede că nu valorează nimic. De aceea, problema care trebuie abordată cu pacientul înainte de a începe vindecarea este cea a respectului faţă de sine. Ţine minte, de asemenea, că oricare ar fi cauza SIDEI sau a altor boli, există oameni care îşi iubesc suferinţa şi se comp lac, scăldându-se în nefericire. Pentru ei, întrebarea este: „De ce te pedepseşti pe tine însuţi !” şi apoi găseşte aspecte ale personalităţii lor, pe care se poate construi încrederea şi respectul faţă de sine.

 

SARPELE TIBETAN DE FOC
 
DRAGONUL+DE+FOC
 
Este un simbol foarte puternic. Nu este nevoie
decât să-l memorezi şi el îţi va apare automat în
minte.
Şarpele Tibetan de foc ajută la împământare şi la
echilibrarea sistemelor chakrelor ca întreg sau
poate fi folosit la echilibrarea chakrelor
individuale.
Acest simbol este foarte bun pentru a fi folosit
pe tine sau pe alţii pentru a restaura în caz de
epuizare energetică.
 
 
 

GRADELE SHAMBALLA REIKI

 
Reiki MDH Shamballa – Gr. Practicant I-II
 
Reiki MDH Shamballa – Gr. Maestru
 
Reiki MDH Shamballa – Gr. Maestru Instructor
 Cele 352 de simboluri din Shamballa
 In cadrul acestui sistem se ofera acces la 352 de simboluri si energii corespunzatoare acestora. La gradele 1 si 2 practicantului i se ofera acces la cele de care are nevoie, iar la gradul de Maestru se primesc toate cele 352 de simboluri.


 Aceste simboluri nu se fac cunoscute practicantului, el le va descoperi atunci cand va trebui sa foloseasca din acestea. Energiile lor pot fi utilizate chiar si fara a cunoaste simbolurile. Pentru aceasta se activeaza palmele si se invoca energia Shamballei impreuna cu toate simbolurile si energiile corespunzatoare necesare pentru tratament ce il aveti de facut. 

 

Aplicarea simbolurilor
Pe palmele terapeutului.
Direct pe zona de tratat.
Pe chakrele pacientului, pe ambele proiectii in cazul chakrelor 2,3,4,5,6.
Pe campurile pacientului, fata, spate, laterale.
Pe organele bolnave.
Pe palmele terapeutului, pe zona de tratat şi apoi se aplică palmele.
Deasupra capului unei persoane.
Pe obiecte, pereti, etc.
Metode de activare a simbolurilor
Prin desenare cu centrul palmei (cu palma deschisă)
Prin desenare cu un degetul sau cu 3 degete precum se face semnul crucii cu mana.
Prin vizualizarea simbolului.
Prin suflarea simbolului.
Prin rostirea numelui simbolului de trei ori.

Reiki MDH Shamballa – Gr. Practicant I-II
 
CHO KU REI
Este cunoscut ca fiind Simbolul Puterii.
Acţiuni:
-Energizare.
-Deschide acccesul la energie
-Concentreaza energia acolo unde este activat.
-Accelerează fluxul energiei.
Utilizări:
-Energizarea tuturor simbolurilor care îi succed.
-Înainte de a începe tratamentul sau autotratamentul pentru a te conecta la sursa de energie.
-După terminarea tratamentului – pentru sigilarea energiilor vindecătoare.
-Concentreaza si amplifica Lumina in locul unde este desenat.
-Curatarea unor spatii de energii malefice impreuna cu SHK
-Aplicat pe chakre impreuna cu Sei-He-Ki  deschide, curata si protejaza chakrele.
-Aplicat pe mancare, lichide, cristale, bijuterii le curata si le energizeaza
-Util pentru sigilarea energiilor, tratamentelor, initierilor, campurilor, dimensiunilor.
-Se aplica in palme inainte de autotratament
-Pentru protectia masinii se face sus, jos si pe lateralele masinii.
-Pentru protectia obiectelor se face CKR pe ele.
 SEI HE KI
Simbolul armoniei. Umanitatea si Divinitatea se unesc pentru a forma un Intreg
Acţiuni:
-Armonizare
-Deschidere
Utilizări:
-Curatarea unor spatii, impreuna cu Cho-Ku-Rei se aplica pe pereti, tava, podea iar in mijlocul camerei se deseneaza CKR,SHK,HSZSN, DKM.
-Purificarea mancarii, bauturilor, cristalelor impreuna cu CKR.
-In caz de depresie, tristete, suparare, anxieetate, frica, furie, singuratate, frustrare, gelozie.  
-Deschide chakrele si campul, pentru eliminarea energiile negative de la nivelul respectiv.
-Sei-He-Ki facut dublu pe chakra coroanei egalizeaza emisferele cerebrale.
-Lucru cu subconstientul.
-Aplicare in palme pentru autotratament.
-Armoinizarea unui grup de persoane, se activeaza SHK si CKR desupra grupului.
 HON SHA ZE SHO NEN
Simbolul vindecării la distanţă. Nu exista trecut, prezent, viitor.
Acţiuni:
-Deschide spatiul si timpul permitand transmisiea energiei print-o dimensiune atemporala.
Utilizări:
-In terapa la distanta.
-In proiecte Reiki
-In directionarea energiie in timp si spatiu
-In dezlegarea magiei
 
 ANTAKARANA – vechiul simbol aI vindecării
Stravechiul simbol al vindecarii
Acţiuni si utilizari:
– Amplifica puterea oricarui simbol
– Creste puterea de terapie
– Deschide prin activare acesul la sursa universala de energie
– Se foloseste in grilele de cristale
– Este indicat a fi afisata in locurile unde se practica meditatii sau spatiile de terapie. Ajutand la cuatarea si protectia acestora.
– Se poate printa pe o coala A3 si lipi sub pat, avand ca un efect benefic asupta somnului.
– La fel se poate lipi sub biroul la care lucrezi, aducand energie pentru, popular spus “a munci cu spor”
– La fel poate fi asezat sub masa sau scaunul de tratamente.
– Folosit in regresii sau hipnoza creste eficienta lor.
– In curatarea obiectelor, se asaja obiectul intre doua antakarane.

 Mer Ka Fa Ka Lish Ma
Simbol pentru terapia AND-ului.
Acţiuni si utilizari:
– Se activeaza mare pe tot spatele
– Se activat in palme pentru tratamente
– Se activeaza pe orice organ bolnav
– Reface structura AND
– Sterge informatiile negative din structura AND
– Activeaza spiralele AND


 Zonar
Simbolul Arhanghelului Gavril – ingerul darurilor.
Acest Simbol a fost primit prin channelling de Kathleen Ann Milner si Marcy Miller.
Acţiuni si utilizari:
– Acest simbol poate fi regasit si in alte sisteme: Karuna Reiki, Karuna Ki, Tera Mai, sau Sai Baba Reiki.
– Acest simbol conecteaza la Arhanghelul Gavril.
– Se poate folosi Zonar fie ca o forma de invocare a Arhangheluli Gavril fie ca o forma de invocare a energiei Arhanghelului Gavril
– Energia adusa prin acest simbol poate fi folosita in terapie la probleme celulare.
– Se poate activa Zonar in scolul de a chema prezenta Arhanghelului Gavril. Aceasta se poate folosi in terapie pentru a cere ajutorul arhangelului, sau in protectia personala.
– Se activeaza Zonar pe fiecare chakra si pe orice organ bolnav.
– Gavril poate ajuta la constientizarea si rezolvare problemelor din vietile anterioare sau traumelor din copilarie.
– Gavril fiind ingerul darului, este recomadat ca atunci cand aveti de facut un cadou cuiva sa cereti ajutorul acestui inger.  


Motor Zanon  Simbolul pentru infectii.
Acţiuni si utilizari
– Acest simbol este folosit pentru tratarea infectiilor.
– Este un simbol de vibratie mare ce duce la distrugerea virusilor, bacteriilor, sau altor agenti patogeni.
– Odata cu activarea acestui simbol in scopul vindecarii unei infectii acolo isi fac aparitia ingerii vindecatori ai acestor boli. Astfel nu uitati niciodata de prezenta si ajutorul pe care acestia il ofera.
– Se foloseste impreuna cu CKR pentru a-i mari puterea. Eu recomand uitilizarea impreuna cu CKR, DKM si Halu (din Karuna Reiki).


Flacăra argintiu-violetă
 Este o energie de culoare argintiu violeta avand o vibratie deosebit de mare. Aceasta energie este considerata ca fiind Sufletul Pamantului. Accesul la ea este oferit de Saint Geramine, cel care este considerat pastratorul aceste energii. Prin acest Maestru Ascendent avem acces la flacara argintiu violeta.


Invocarea flacarii violet argintie
 Forma de invocare flacarii este urmatoarea: “Saint Geramine da-mi te rog flacara ta violet-argintie in palme pentru…. .” Accesul la flacara se face in palme. Odata cu activarea acestei energii, in centrul palmei apare o mica flacara de culoare violet argintie.  Aceasta se poate mari mental la dimensiunile dorite. De asemenea forma sa poate fi modelata mental.
O alta forma de invocare este “Sunt al flacarii argintiu-violete cu toata fiinta mea,
Sunt puritatea pe care Dumnezeu o vrea”. Aceasta forma de invocare imbraca elevul in facara curatandu-l si protejandu-l in acelasi timp.
La finele oricarei utilizari, se multumeste pentru aceasta energie.
Acţiuni si utilizari:
– In terapie este foarte utila pe infectii. Avand o vibratie mare aceasta energie distruge atat virusii cat si entitatile care ii coordoneaza.
– Flacara este foarte utila in bolile grave. Se cunoaste faptul ca orice boala este data de un duh al bolii. Flacara este foate eficienta in indepartarea entitatilor negative ce produc bolile. Arzandu-le acestea nu rezista, pleca facand vindecarea posibila.
– In protectia personala, va puteti crea o sfera sau o coloana cu flacara in care sa stati. Stand astfel nu se apropie nici o entitate negativa de dv.
– Se utilizeaza in curatarea spatiilor, sau a caselor incarcate negativ. Flacara arde energiile negative dar si indeparteaza entitatle din acele spatii.
– In deschiderea drumurilor, se trimite falcara in fata dv cu intentia de a deschide si curata drumurile in fata dumneavoastra pana la destinatie.

Energia Mahatma Mahatma inseamna Suflet Mare
 Este o energie de culoare galbena, avand o vibratie fina, calda, iubitoare. Aceasta energie este intr-o stransa legatura cu energia sufletului, fiind foarte utila in terapia sufletului.


Invocarea energie Mahatma
 Invocarea acestei energii se poate face pentru terapie, pentru protectie sau pentru curatarea personala.
 Invocarea pentru curatare ”Invoc energia Mahatma sa ma curete de tot ceea ce este malefic, negativ pe mine si sa le trimita acolo unde hotaraste Bunul Dumnezeu” Ea coboara ca o coloana de culoare galbena, spaland campurile si structurile dv de tot ceea ce este daunator pe ele.
 Invocarea pentru protectie se face astfel “Invoc energia Mahatma sa ma protejeze de tot ceea ce este malefic si sa nu permita intrarea nici unei energii sau entitati in campurile si structurile mele.”
 La initierea in Shamballa MDH se deschid chakrele buricelor degetelor pentru a conduce aceasta energie. Pentru a face terapie folosind Mahatma se freaca palmele una de cealalta, si se exprima intentia de a face tratament cu energia Mahatma. Mahatma va trece atat prin degete cat si prin chakrele palmelor.
 Acţiuni si utilizari:
– Autotratament folosind aceasta energie
– Se foloseste in terapia sufletului. Astfel se tin palmele pentru a transmite Mahatam pe zona pieptului timp de 15 minute la fiecare sedinta de terapie. Are ca efecte curatarea sufletului de energii si entitati malefie, dar si refacerea lui in cazurile in care este afectat sau lipsa.
– Se foloseste in terapia oricarui organ bolnav. La fel se tin palmele transmitand Mahatma timp de 15 minute. Are ca rol refacerea structurilor noesice la nivelul organului respectiv.
– La fel se foloseste si pentru animalele bolnave.
– Se poate folosi in curatarea caselor sau spatiilor incarcate negativ.


Energia Shamballa
 Este o energie de culoare roz, ce provine din Lumea Shamballei.
Invocarea energiei Shamballa

 Se invoca la fel ca si energia Mahatma, putand fi folosita in terapie, protectie sau curatare personala.
 Acţiuni si utilizari:
– Autotratament folosind aceasta energie
– In tratamente reiki
– Cand nu se cunoaste solutia unei probleme, se trimite energie shamballa deoarece aceasta energie activeaza anumite secvente in functie de problema respectiva.
– In tratamentul afectiunilor la care nu cunoastem cauza
– Se poate folosi in curatarea caselor sau spatiilor incarcate negativ
– Odata cu energia Shamballei se poate cere si ajutorul Lumii Shamballei si automa a entitatilor ce locuiesc acolo. Ajutorul lor poate fi utilizat atat in terapie cat si in protectie.
Meditatiea cu Energia Shamballa:


 Staţi relaxat cu spatele drept, picioarele lipite de sol şi mâinile pe genunchi cu palmele îndreptate în sus. Închideţi ochii şi respiraţi adânc de câteva ori.
 Vizualizaţi în chakra coroană un glob de energie rozalie, strălucitoare ce conţine în interiorul său energia Shamballa. Lăsaţi această energie să vă umple întreg corpul, deplasându-se de la cap spre picioare, colectând şi îndepărtând energia negativă din corpul dumneavoastră. Simţiţi-vă corpul plin cu aceasta energie şi rugaţi Divinitatea să vă ajute să va purificati corpul de toate energiile reziduale si de toate bolocajele energetice.

Energia Constiintei Hristice

Constiinta Hristica este o energie ce are ca sursa Fiul De Dumnezeu, pe Iisus Hristos. Aceesul la ea ofera omuli posibilitatea sa vada lumea prin intemediul ei sa afle raspunsuri la intrebarile care il nelinistesc.

O meditatie folosind Constiinta Hristica este urmatoarea:
Se intra in starea de relaxare, fara ganduri parazite.
Se invoca Constinta Hristica in palme.
O palma se aseasca pe chakra 2 iar cealalta se aseaza pe chakra 6.
Se pune o intrebare sau va ganditi la o anumita situati, si stati relaxat si vedeti modul cum o percepeti prin intermediul acestei energii.
Pot aparea imagini, raspunsuri, idei la care nu v-ati gandit pana atunci,

 In terapie se foloseste pe chakra IV si suflet, pentru a aduce in suflet Constiinta Hristului.

Energia Iubirii Neconditionate
 Prin initierea pe Shamballa MDH, fiecare elev primeste acces la energia Iubiri Neconditionate. Aceasta energie are ca sursa Divinitatea si Marea Iubire pe care Dumnezeu o poarta Creatiei Lui.


 Deoarece omul inca este involuat ca fiinta spiritula si inca nu poate manifesta suficienta iubire , Dumnezeu da acces la Iubirea Lui pentru a o putea darui mai departe omenirii si creatiei Lui.


 Odata initiat pe aceasta energie, respnsabilitatea fata de oamnei, Dumnezeu si viata creste, deoarece trebuie sa purtam si sa daruim iubire fiecarui lucru pe care il vedem, intalnim sau cu care intram in contact.


 In terapie aceasta energie este foarte utila la nivelul sufletului. Sufletul este cel care trebuie sa primeasca iubire neconditionata, astfel el se curata (raul nesuportand iubire) si incepe sa simta iarasi iubirea Creatorului.
Arhanghelul Mihail tăind legăturile
 Exista legaturi, stringuri la nivelul fiecarei chakre. Aceste stringuri ne leaga de evenimente, lucruri sau dorinte de care avem sau am avut atasamente. Exista si legaturi cu persoane cu care am intrat in contact in aceasta viat sau in vietile anterioare. Aceste stringuri pleaca din chakra corespunzatoare nivelului de relatie pe care l-am avut cu respectiva persoana. Spre exemplu stringurile din chakra IV ne leaga de persoanele pe care le-am iubit sau urat in trecut, stringurile din chakra I & II pleaca in general cu persoanele cu care am avut relatii sexuale, iar stringurile din chakra VI ne unesc cu maestrii spirituali.


 Mai exista stringuri care pleaca din ckakra I si ne unesc cu palneta Pamant. Aceste sunt stringuri de atasamente: bani, fumat, sex, faima etc.


 Aceste stringuri trebuie taiate pentru a ne eliberera, taiere se face de cineva din exterior, in genera pentru aceasta se apeleaza la puterea Arhanghelului Mihail. El taie acele stringuri a caror probleme s-au depasit. Neputand taia stringurile pe care inca le folosim sau dorim.


 Nu pot fi taiate stringurile dintre doua persoane care inca nu s-au iertat la nivel de sine. Iar in momentul in care acestia si-au rezolvat problema de ura sau neiertare stringul poate fi taiat. De asemenea la nivelul atasamentelor, nu pot fi taiate stringurile atasamentelor pe care inca le avem, astfel daca imi place si doresc sa fumez, nu o sa imi poata taia nimeni stringul pana in momentul in care o sa inceteza sa imi doresc sa fumez.


 Aceste stringuri pornesc de la nivelul Sarpelui Kundalinii. Cu cat sunt mai multe sarpele este impiedicat sa urce pe coloana in ascensiunea lui spirituala. Cu cat sunt mai putine legaturile, ascensiunea Sarpelui Kundalinii este mai usoara.
 Meditatia taierii legaturilor
 Persoana se asaza comod, se relaxeaza.
 Persoana se vizualizeaza in interiorul corpului.
 Incepe sa coboare privirea pana la nivelul chakrei 2.
 La acest nivel, vizualizeaza chakra 2 din interior urmarind sa vada corzile ce pleaca de acolo pe chakra. Se observa ca stringurile sunt de diferite forme, marimi si culori, in funcie de persoana la care conecteaza.
 Se invoca Arhanghelul Mihail: “Arhanghele Mihail te rog taie-mi legaturile de la aceasta chakra.”


 Se priveste din nou chakra, pentru a vedea cate au fost taiate si cate au ramas.
 In rugam pe Arhanghelul Mihail sa ne ajute sa rezolvam si celelalte probleme pentru a putea taia legaturile cu ele pe viitor.


 Dupa care se merge la fel pe fiecare chakra , iar la chakrele 2,3,4,5,6 se face pentru ambele proiectii(anterioara si posterioara).

Coloana de Lumina a Arhanghelului Mihail
 Prin initierea in acest sistem, toti elevii primesc acces la o coloana de Lumina ce poate fi ceruta Arhanghelului Mihail. Aceasta coloana va protejaza de energiile si entitatile aflate in mediul inconjurator. Deoarece vibratia coloanei este mare ea poate fi folosita ca sistem de protectie in timpul terapie sau in timpul curatarilor de spatii sau case.


 Invocarea Coloanei de Lumina
 “Arhanghele Mihail te rog da-mi Coloana ta de Lumina sa ma protejeze pe toata durata …….terapie, curatari, …..”
 Odata ceruta coloana, ea coboara ca un cilindru in jurul dumneavoastra, protejandu-va de energiile si entitatile din exterior, nepermitand nici uneia sa intre in campurile si chakrele dumneavoastra.

Meditatia cu Ghidul Shamballa


 Trebuie să fim conştienti că în drumul nostru spre lumină nu suntem singuri. Suntem permanent ajutaţi şi cu cât avansăm mai mult cu atât urmează să primim un sprijin mai consistent.


 Cu fiecare acordaj primit avansam un pas in evoluţia noastră spirituală si odata cu aceasta primim noi ghizi, noi maeştri şi noi ajutoare care să ne sprijine şi să ne îndrume paşii.Trebuie să fim atenţi, să-i identificăm şi să le cerem sprijinul. Este bine să învăţăm să fim recunoscători pentru ajutorul primit, chiar şi atunci când efectele lui nu sunt imediat vizibile sau palpabile.


 Pentru a veni în contact cu maestrul dumneavoastră Shamballa va trebui să efectuati următorii paşi:


 Ganditi-va ca sunteti pe varfului unui munte. Simtit mireasma aerului racoros, priviti in departare si admirati privelistea ce se intinde in fata ochilor dumneavoastra. Vedeti cerul si simititiva aporape de el.


 Priviti in departare cum se formeaza o coloana de Lumina. Urmariti-o cum se apropie de dumneavoastra. Treptat ce se apropie ea capata forma. Priviti cu atentie forma, marimea, daca este barbat sau femeie, hainele pe care le poarta. Odata ce s-a apropiat de dumneavoastra puteti sa intrati in dialog cu ea.


 Puneti intrebarile ce va framanta. Intrebati-va maestrul Shamballa ce puteti face pentru evolutia dv. Care este sfatul lui pentru dv.


 Cand dialogul s-a sfarsit, lasati-l sa se indeparteze la fel cu a venit.
 Cand sunteti pregatit puteti deschide ochii. 

Shamballa Grad Maestru si Maestru Instructor (Gr III-IV)

simbolul+abundentei

 

ABUNDENCE 
Simbolul abundentei
Acţiuni:
– aduce manifestarea abundenţei în toate formele acesteia, fizică, materială şi spirituală.
Utilizări:
– In proiectele Reiki
– In lucrul pe situatii
– In cazul unei intalniri, interviu, examen etc.

 

Ho+Ka+Oi+Liili
 HO KA OI LILI
Simbolul respectului
Acţiuni:
– Intoarce rau in bine
Utilizări:
– Impotriva denigrarii
– Pe chakre pentru a le deschide spre Lumina
– Pe situatii, examene, intalnirii, interviuri, cursuri etc.
– Cand consideram ca am gresit undeva, trimitem lumina acelei situatii folosind Ho-ka-oi-lili pentru a intoarce raul facut in bine Divin.

 

PALM MASTER
Simbolul Maestrilor Tibetani
Acţiuni:
– Cresterea constiintei de sine
– Conecteaza toate chakrele la chakra 13.
Utilizări:
– Se activeaza mare pe tot spatele.
– Creste contiinta de sine, rupand treptat Valul lui Paroket
– Ajuta la unirea sinelul cu constientrul si la ridicarea sarpelui kundalinii
– Curata canalul guvernor si echilibreaza chakrele principale
– Poate fi folosit pentru a primi informatii sau a descifra informatiile
 
 ATLANT MASTER
Simbolul Maestrilor Atlanti, cunoscut ca DKM Tibetan sau DUMO.
Este un simbol de vibratie superioara
Acţiuni:
– Cresterea constiintei de sine
Utilizări:
– Este folosit in deschiderea chakrelor atunci cand acestea nu se pot deschide cu alte simboluri. Recomand pentru aceasta suflarea acestui simbol pe respectiva chakra.
– Suflarea acestui simbol sub forma de CRUCE pe pereti duce la o curatarea profunda, mai ales in casele sau incaperile foarte incarcate negativ
– Se foloseste in initieri pe alte sisteme
– Deschide chakra 7 doar prin intentie si activarea
– Poate fi folosi impotriva entitatilor bolilor
– Este folosit in terapie acolo unde simte terapeutul
 
 RAKU
Tunetul strălucitor
Acţiuni:
– Taie stringurile dintre terapeut si pacient
– Impamantare/ despamantare
Utilizări:
– La sfarsitul terapiei sau initierilor se foloseste RAKU pentru a rupe legatura cu pacientul sau elevul.
– In protectie, se foloseste pentru a taia stringurile cu care se conecteaza agresorul
– Facut pe tot spatele de sus in jos, duce la impamantare
– Facut pe tot spatele de jos in sus, duce la despamantare
– Se foloseste la starsitul oricare transmisii de energie la distanta pentru a rupe legatura
– Pentru pacienti, pe spate pentru a rupe stringurile cu entitatile bolilor

 

 AMSUI
Simbolul sabiei Arhanghelului Mihail
Acţiuni:
-Taierea corzilor
– Aliniaza si curata chakrele
– Completeaza
Utilizări:
– Se foloseste in incarcarea sabiei de Lumina cu care se taie legaturile energetice, dupa care de foloseste flacara pentru curatarea energiilor reziduale
– Se foloseste si impreuna cu Abundence pentru a completa terapia
– Facut pe tot spatele curata si protejaza chakrele principale
 
 DAI KO MYO
Lacas maret al marii lumini stralucitoare
Acţiuni:
– Deschide accesul catre Sursa Universala de Lumina.
Utilizări:
– Se activeaza oriunde se simte nevoia.
– Creste puterea simbolurilor ce il urmaeaza
– Se activeaza pe chakre pentru curatarea si protectia lor.
– In centrul unui spatiu pentru a-l curata
– Activat pe cristale le conecteaza la Sursa de Lumina
– Activat in chakra 7 conecteaza pacientul la Sursa de Lumina
– Se foloseste de cate ori avem nevoie de un acces un acces superioar la Sursa
– In terapie indeparteaza entitatile negative.
 
OUL VIETII
 Oul vieti este format din 19 cercuri ce se intersecteazã toate acestea fiind înscrise într-un cerc. Atunci când aceste energii sunt activate, un câmp energetic care poate fi folosit pentru cãlãtorii interdimensionale şi pentru ascensiune spiritualã. Este utilizat de maeştrii de Shamballa în timpul iniţierilor.
Acţiuni:
– Terapie pe celule, ADN
Utilizări:
– Se foloseste pe celulele bolnave
– Eficienta in tumori
– Se foloseste pe chisturi,
floarea+vietii
 
FLOAREA VIETII
 
 Trebuie sã vã imaginaţi aceastã sferã în spaţiul tridimensional şi o puteţi folosi pentru protecţia casei sau a unui spaţiu dar şi pentru evoluţie spiritualã.
 
Acţiuni:
– Protectie
– Curatare
Utilizări:
– Se invoca floarea vieti putand introduce in ea, casa in care locuit sau camera de terapie, fiind o foarte eficienta forma de protectie
– Se poate folosi in protectia personala, chemand-o si inconjurandune campurile cu ea
– In curatarea obiectelor, cristalelor, se introduc acestea in floarea vieti
– In curatarea si protectia chakrelor,  se pune folarea vietii mica pe chakre
– In protectia masini, se introduce masina in floarea vietii
– In cazurile de boli, se introduce organul bolnav in floarea vietii
– In cazuri de cancer, scleorza multipla se introduce toata persoana in floarea vieti si se lasa acolo pana la urmatoarea sedinta. Astfel entitatile boli nu se mai prind de campurile persoanei, tinandu-le departe de persoana
– La hepatite, se introduce ficatul in floarea vietii, eliminand entitatile negative si curatad organul
 
cubul+lui+metatron
 
CUBUL LUI METATRON
 Odata cu initiera de Maestru Shamballa, se ofera acesul la Metatron. Metatron este cel mai inalt inger in ierarhia cereasca. Este superior Arhanghelilor sau Serafimilor si Heruvimilor. In Cabala se spune ca este singurul inger ce poate sta pe Tronul Tatalui.
 Prin Metatron se manifesta Vointa Divina. Astfel de cate ori aveti nevoie este indicat a cere ajutorul Lui Metatron, indiferent ca este vorba de terapie, protectie sau indrumare spirituala.
 Cubul lui Metatron este o proiectia a unui obiect ce se afla in a 4 dimensiune. Este un element foarte util in terapie si protectie.
 
 Utilizari ale Cubul lui Metatron:
 – Avand o vibratie foarte mare poate fi folosit in protectia sufletului sau sarpelui kundalini. Se introduce sufletul sau sarpele in cub.
 – La sfarsitul terapiei se introduce organul bolnav in cub, si se lasa acolo pana la urmatoarea sedinta. Aceasta metoda asigura ca de acel organ nu se vor mai apropia entitatile negative.
 – In curatarea organelor se cheama cubul, se vizualizeaza mic in centru organului, iar de acolo incepe a se roti si mari pana ce atinge marimea organului. Astfel se curata organul de entitatile bolilor.
 – Se poate folosi pentru curatarea caselor sau spatiilor. Se invoca si se trimite in camera sa curete ceea ce este malefic.
 – Foarte eficient in curatarea chakrelor.
 – Se foloseste pentru curatarea merdianelor energetice. Se vizualizeaza mic, se roteste cu viteza luminii si se trimite pe merdiane pentru a le debloca.
 – Se poate folosi pentru curatarea chakrelor superioare.
 – Impotriva duhurilor necurate, acestea nu rezista, putand fi folosit ca arma impotriva lor.
 
 STEAUA TETRAEDRU & STEAUA PAMANTULUI
 Exista doua mari porti pe care fiecare fiinta umana le are. Una este deasupra capului, intre chakra 7 si 8, iar a doua este sub chakrele picioarelor.
 Prima este cunoscuta sub numele Steaua tetraedru, fiind formata din doua piramide suprapuse. Piramida cu varful in sus fiind alba, iar cea cu varful indreptat in jos fiind de culoare neagra. O proiectie in plan a acestui obiect este Steaua lui Solomon (steaua cu sase colturi).
 
 Steaua Tetraedru este poarta prin care fiecare dintre noi primeste Lumina din dimensiunile superioare. Cu cat persoana practica mai mult, foloseste energiile mai mult, aceasta poarta isi creste deschiderea, ducand la un flux de energie mai puternic.
 A doua poarta, ce de sub talpi, este cunoscuta ca fiind chakra Steaua Pamantului. Este formata din doua pentagrame (Steaua lui David) suprapuse. Aceasta poarta conecteaza la dimensiunile inferioare. De acolo vine energia grea, chi-ul greu.
 
 Pentru a mentine echilibrul, in timpul initierii pe Shamballa sunt deschise ambele porti, atat Merkaba cat si Steaua Pamantului.

 Activarea Chakrei Inimii
 Initiera pe Shamballa activeaza chakra inimii, aceasta este o chakra diferita de Anahata, fiind o poarta catre suflet.
 
 Este cea mai importanta chakra pe care un om o are. Aceasta prin evolutie si practica trebuie deschisa din ce in ce mai mult.
 
 Pentru activarea si marirea activitatii chakrei inimii se vizualizeaza o merkaba in interiorul ei. Aceasta se va roti incet la inceput, iar  traptat va atinge viteza luminii si va radia Lumina acolo unde se afla deschizand chakra.
 Odata atins un anumit nivel de deschidere al acestei chakre, persoana incepe a simti in suflet ceea ce este bine sau rau, ceea ce este de la Dumnezeu sau nu. Acesta chakra foarte deschisa, atunci cand omul nu este pregatit poate fi un lucru daunator, deoarece se poate ajunge la situatia in care persoana sa simta durerea sufleteasca a celor din jur, durere pe care nu o poate suporta si careia nu ii poate face fata.
 
 Este indicat a ruga Divinitatea de fiecare data cand lucrati cu aceasta chakra sa va supervizeze si sa nu permita sa faceti mai mult decat va este ingaduit de Bunul Dumnezeu.