RITUALURI KARANNA

Sisteme Karanna© & Sisteme Energetice & Ordine Spirituale

Alte Sisteme & Ordine Spirituale

.
Arch-Angelic Seichim
Green Tara Seichim
Advanced Mahatma Ascension
Full Spectrum Healing
Higher Clearing Ray
Elohim Empowerments
Metatron Initiations
Alpha Omega Healer Activation
The Order Of The Gold Light Of Melchizedek
Knights of Melchizedek
Melchizedek Synthesis Ray
Golden Temple of Melchizedek
Rainbow Merkaba Empowerment
Universal Rays
The Paramatman Ray
The Order of Enochian Magic
The Kabbalah
The Divine Transfiguring Love Ray
The Crist Consiousness Server
Ordinul lui Isis – Isis Blue Moon Healing System
Isis Seichim
Lemurian Temple Initiation
Lemurian Dimensional Resonance Activation
Lemurian Dimensional Resonance Alignment
Lemurian Seed Crystals
Atlantean Crystal
Circuitry Resonance Activation
7D Initiations
Rún Valdr
RA-Sheeba
Amara Spiritual Empowerment
reiki

Sisteme de tip Reiki sau asimilate

 

Reiki Usui Shiki Ryoho
Karuna Ki Reiki
Imara Reiki
Lightarian Reiki ™
Shamballa MDH Reiki
Kundalini Reiki
Gold Reiki
Lavender Flame Reiki
Silver Violet Flame Reiki
Violet Flame Reiki ©
Break Free Deep Clearing Reiki
Karmic Reiki
Ascension Reiki
Reiju Reiki
.

MODEL CERTIFICAT KARANNA© :

certificat karanna

Pentru a va inscrie in vederea participarii la cursuri, workshopuri si initieri, trebuie sa completati formularele de inscriere:

TERMENI SI CONDITII DE INITIERE SI CERTIFICARE

 

Initierile se fac in persoana sau la distanta.

Pentru toate initierile , activarile si acordajele veti primi dupa initiere Suport de curs. Nu se ofera Certificate pentru initieri pe gradele intermediare ale unui sistem.

Pentru initierile de grad Master-Teacher sau echivalent, se ofera Certificate numai pentru initierile in persoana si dupa ce se va efectua o proba emisie energetica si de lucru cu sistemul pentru care se cere Certificare Master-Teacher.

Niciuna dintre initierile si metodele prezentate in cadrul Scolii de Dezvoltare Spirituala KARANNA L.A. © si pe site-ul www.evolutiespirituala.ro nu exclude si nu inlocuieste tratamentul medical alopat. Recomandam sa urmati sfatul medicului si sa nu intrerupeti niciun tratament medicamentos prescris de acesta. Oricine prezintă simptome de boală este îndemnat să caute ajutor medical. Acest material este destinat exclusiv pentru scopuri informative.

Initierile, Acordajele, Cursurile si Ritualurile prezentate de KARANNA L.A. © nu sunt si nu pot fi utilizate ca si terapii complementare, acestea reprezentand strict modalitati de Dezvoltare Spirituala. Orice asemanare cu metode terapeutice alternative este pur intamplatoare.

 

 Initierea in persoana este cea mai simpla, cunoscuta si practicata metoda de initiere in Romania. La nivel mondial este relativ depasita si nu se mai pune accentul pe aceasta modalitate de initiere, intrucat timpul disponibil si ambientul initierii sunt motive cheie care dezavantajeaza acest tip de initiere. Daca totusi, sunteti adeptul formulei clasice de initiere, va invitam sa faceti o programare la cabinetul nostru din Craiova sau sa participati la cursurile organizate in tara.
.
Pentru initierile la distanta, indiferent daca acestea se efectueaza prin metoda emisiei programate sau prin Chi-Balls, este necesar in prealabil sa se cunoasca prenumele, data si locul nasterii viitorului initiat, este necesar sa se trimita o poza a initiatului si eventual localitatea in care acesta se afla in momentul initierii. Aceste detalii sunt necesare Maestrului pentru a conexa in Spirit cu initiatul in vederea initierii si pentru a analiza inaite de initiere, oportunitatea realizarii initierii pentru persoana in cauza.
.

Trimiteți-ne e-mail