Initierea Energetica sau Ezoterica si Criza de Vindecare

Ce este Initierea / Criza de Vindecare?

 

Initierile si/sau Acordajele la distanta sunt sisteme energetice cu sau fara simboluri incluse, care acordeaza la diferite frecvente si benzi energetice Universale.

Toate acordajele cu Lineaj sunt primite de fondatorii acestora, prin metoda numita channeling sau transmisite directa, prin clarvedere si clarauz. Un exemplu de notorietate este Maestrul Usui care a primit seria de simboluri si acordajul in banda de energie numita ulterior dupa numele sau, Usui Reiki.

Pentru a primi prin channeling un sistem energetic, un acordaj de frecventa energetica, un sistem de lucru pentru vindecare sau evolutie spirituala sau simboluri, recipientul, adica cel ce primeste, trebuie sa prezinte anumite capacitati Psi si acces in Spirit necesare pentru a canaliza aceste informatii si energii si pentru a le intelege si transmite mai departe. Asta inseamna automat ca cel ce primeste initiere in Spirit, prin channeling, primeste nivelul Master-Teacher sau mai sus, in vederea transmiterii sistemului mai departe, altor persoane. Exista si situatii in care nu se permite transmiterea sistemului in mod liber, in situatii speciale. Ca fondatori ai Acordajului „Atmic Boost ©, Sigiliul Pentalfa de Foc © si ai Sistemului Khyati ©, va comunicam aceste aspecte inclusiv din propria noastra experienta.

.

Ce trebuie sa fac pentru a primi un Acordaj / Initiere / Activare / Optimizare la distanta?

 Trebuie sa aveti telefonul, interfonul, televizorul inchis, lumina difuza, lumanari, betisoare parfumate sau tamaie, ce prefera fiecare…liniste, sau o muzica de relaxare sau meditatie – la un volum redus al sunetului.
 Spuneti o rugaciune – Tatal Nostru sau orice alta rugaciune doriti. Puteti utiliza urmatoare Rugaciune Samanica, rugaciune-ritual, ce are o foarte mare forta benefica si care conecteaza la Energia Universala si la Taramurile Ierarhiilor Spirituale:
.

ying yang

RUGACIUNE SAMANICA

„Mama Pamant, multumesc pentru frumusetea si pentru iubirea ta
Stiu ca iti pot spune toate problemele mele si tu ma vei asculta intotdeauna.
Stiu ca sunt binecuvatat pentru ca imi permiti sa traiesc pe suprafata Ta
Iti cer iertare pentru tot raul care se intampla pe Pamant
Si te rog sa-mi dai puterea si iubirea ta, ca sa pot si eu sa trimit mai multa putere si mai multa dragoste in lume.
Tata ceresc, maret tata al tuturor
Multumesc pentru toata frumusetea si dragostea din lume.
Cer de la tine lumina, iubire si intelepciune
Ca sa pot sa dau si eu lumii mai multa lumina, iubire si intelepciune
Pentru ca eu sunt doar oglindirea ta.
Bunica Luna
Multumesc pentru lectiile, intelepciunea si energia pe care o imparti in lume
Cer ghidare, cunoastere si dragoste
Astfel incat sa pot trimite mai multa cunoastere si dragoste in lume.
Bunicule Soare,
Multumesc pentru dragostea, lumina si viata de pe aceasta planeta
Cer de la tine putere, lumina, dragoste si bucurie
Astfel incat sa pot trimite mai multa putere, iubire, lumina si bucurie in aceasta lume.
Chem acum natiunilor stelare, toate planetele si sistemeleor stelare,
Multumesc pentru energia voastra,
Pentru dragoste si protectie.
Multumesc tuturor stramosilor si rudelor
din partea tatalui, din partea mamei si din partea mea
cei din aceasta lume si cei din alte lumi
Va multumesc pentru ghidare, lectii si intelepciune
Pentru protectie si iubire.
Multumesc tuturor fratilor si surorilor intru lumina din Marele Univers,
si tuturor ajutoarelor uitate sau nestiute,
pentru dragostea, lumina si lectiile pe care ni le ofera
Multumesc pentru ghidare.
Multumesc pentru toate plantele, animalele din lume, totemurile
Tot ceea ce are viata in aceasta dimensiune si in altele
Spiritele copacilor, aerul, focul, apa, pamantul, eterul
Estului, Sudului, Vestului si Nordului si maestrilor din aceste puncte cardinale.
Multumim pentru lectii, inteleciune, mesajele de lumina si iubire.
Multumim ingerilor si fiintelor de lumina pentru iubire si invataturi.
Multumesc Sinelui meu pentru ca mi-a permis sa fiu cine sunt
Sunt cine sunt si imi place acest lucru
Suntem cu totii Unul, toti suntem Una
Totul este asa cum trebuie sa fie
Totul este Dragoste!”

Stati intinsi pe spate – cine doreste poate sta in “lotus”, sau asezat, pe scaun, conditia ce trebuie respectata este coloana vertebrala sa fie cat mai dreapta, dar in acelasi timp relaxata, picioarele putin desfacute, bratele pe langa corp cu palmele in sus si incercati sa va relaxati muschii timp de 10-15 minute, ochii inchisi. Respirati lent. Important este ca toata aceasta pregatire sa aduca corpul si mintea in cea mai naturala stare de relaxare.

Chemati Ghizii de Lumina, Entitatile din Astral, Maestrii Ascensionati sa va asiste, cu voia lui Dumnezeu. Puteti medita daca doriti. Cu cat va veti pregati mai mult, cu atat veti primi mai mult. Este important sa acordati atentie si respect momentului.

Puteti desena simbolul crucii (sau alte simboluri Reiki daca sunteti initiati) pe peretii camerei, pe tavan si pe podea pentru a crea un spatiu sacru si pentru a-l binecuvanta. Cand simtiti ca sunteti relaxat complet, cereti:

„Eu ___numele vostru________sunt acum pregatit sa primesc initierea __________ transmisa pentru mine de ____numele Maestrului______ in acord cu Legile Universale ale Creatiei, pentru Binele meu Suprem.

Stati relaxati aproximativ o ora (sau cat simtiti ca este necesar). Acceptati orice simtire, viziune. Nu este obligatoriu sa simtiti ceva si nu este nicio problema daca nu simtiti nimic in timpul initierii. Cu toate acestea initierea se implementeaza si cand veti dori sa utilizati simbolurile sau energia la care ati fost conectat / initiat, veti reusi. Nu este nicio problema daca adormiti, initierea se implementeaza indiferent ce faceti in acel moment.

Dupa initiere / acordaj multumiti tuturor celor care au ajutat, indrumat, asistat in timpul initierii.

 

Modalitati de transmitere a unei initieri / unui acordaj

Initierile / acordajele se pot transmite prin 2 modalitati:

1.      Initierea / acordajul in persoana
–         Efectuat de Maestru individual (pentru o singura persoana)
–         Efectuat de Maestru in cadrul unui grup organizat
2.     Initierea / acordajul la distanta
–         Efectuat de Maestru individual (pentru o singura persoana)
–         Efectuat de Maestru in cadrul unui grup organizat
Ca modalitati de initiere la distanta, distingem intre doua tipuri diferite:
I.                   Initierea prin metoda emisiei programate  (la o data si ora convenite de comun acord de Maestru si viitorul initiat)
II.                Initierea prin metoda Chi-Balls (bile energetice de initiere, emise in planul Etheric si programate de Maestru sa fie accesate de viitorul initiat ulterior, la o data si ora convenabile pentru acesta)
In ceea ce ne priveste, parerea noastra din practica persoanala este ca, initierile la distanta si terapia la distanta sunt mai eficiente decat cele efectuate in persoana sau cel putin la fel de eficiente ca si initierile / acordajele si terapiile efectuate in persoana.
Calitatea initierii nu depinde deloc de modalitatea de initiere: in persoana sau la distanta. Singurele aspecte care conteaza sunt capacitatea de emisie a Maestrului, accesul sau in Spirit (nimeni nu poate initia o persoana cu un Spirit intrupat de Cer superior Siesi) si dorinta sincera si deschiderea viitorului initiat, de a primi respectiva initiere.

 

Criza de vindecare

 

Dupa un acordaj / initiere urmeaza o perioada a detoxifierii si a integrarii energiilor. Ea dureaza 21 de zile in care trebuie efectuat autotratamentul zilnic. Aceasta criza de vindecare apare pentru ca practicantul a fost acordat la o energie superioara, iar corpul are in componenta sa energii negative care in momentul ridicarii vibratiei interne vor fi eliminate. Aceste energii si entitati negative in timpul eliminarii vor trece prin campuri, unele putand provoca un anumit disconfort.

Acest proces de curatare, nu se petrece doar cand intram in contact cu Energiile Universale prin initieri, ci poate avea loc si in timpul provocarilor majore pe care viata ni le pune in fata. Ne vom schimba si vom creste in multe moduri, dar pentru a putea face acest lucru, trebuie sa lasam sa plece energiile vechi si sa le imbratisam pe cele noi. Asadar, trebuie sa lasam vechile mentalitati emotionale, fizice si spirituale, sa plece pentru ca nu mai avem nevoie de ele, si pentru a face loc nivelului nou de vibratie al energiei noastre.

Nu toata lumea experimenteaza simptome fizice dupa un tratament sau acordaj. Energia lucreaza la toate nivelele: emotional, mental, spiritual si fizic, si daca o senzatie fizica nu este simtita pe loc, energia lucreaza la alte nivele decat cel fizic. Cand observati aceste simptome, o atitudine pozitiva in ceea ce priveste schimbarea, va ajuta foarte mult.

Nu exista zona a vietii voastre pe care Energia Universala sa nu o schimbe si asupra careia sa nu aiba efect. Aduce vindecarea ca un rezultat al cresterii vibratiei si aduce nivelele de energie la un echilibru. Va lucra pentru a vindeca relatiile voastre, va asista in indeplinirea telurilor si pentru manifestarea in realitate a dorintelor si pentru a vindeca si echilibra trecutul si prezentul.

Pe parcursul celor 21 de zile a procesului de curatare, in primul ciclu de 7 zile, este bine sa va concentrati pe problemele personale, fizice si emotionale. In a doua saptamana, concentrati-va pe relatiile voastre, problemele societatii si pe integrarea mentala. A treia saptamana este centrata pe schimbarile spirituale. De asemenea in fiecare zi a acestor cicluri se vor purifica de sus in jos fiecare chakra.

.

Procesul de curatare in cazul crizei de vindecare:

Purificarea fizica

Se pot experimenta simptome ale racelii, disconforturi minore ca: durerei musculare, febra, dureri de cap, dureri in git, mucozitati in exces, tuse, constipatie, diaree si alte simptome minore, pe masura ce toxinele sint eliberate si corpul se curata si se echilibreaza.

Pentru a usura simptomele: faceti plimbari lungi, faceti exercitii fizice sau practicati yoga, respirati aer curat si beti cantitati mari de apa proaspata, apa sfintita. Mincati alimente usoare: fructe proaspete, legume si sucuri. Incercati sa va tineti departe de cafea si nicotina.

Purificarea emotionala

Emotiile ascunse adinc, pot iesi la suprafata, aparent fara motiv: furie, frustrare, suparari, frica, tristete sau altele. Aceste emotii au fost reprimate sau suspendate din timpuri vechi, din aceasta viata sau din altele, si acum sunt eliberate. Sa nu fiti emotional afectati de aceasta experienta. Nu dati vina pe nimeni pentru aceste sentimente. Doar experimentati-le pe masura ce ies la suprafata si apoi lasati-le sa plece.

Pentru a usura efectele: meditati, inspirati si expirati incet si profund. Faceti o baie lunga si fierbinte, adaugati si sare de mare. Stati uzi aproximativ jumatate de ora. Aceasta va va relaxa.

Purificarea mentala

Formele gand vechi, sabloanele de comportament si vechile obiceiuri pot iesi acum la suprafata. Dorinte ascunse in ceea ce priveste alimentatia, bauturile, nicotina, cofeina, etc pot fi accentuate. Ginduri de invinuire, blamare, victimizare, abuz, renegare, auto-distrugere, auto-compatimire, etc, pot avea loc. Acestea pot fi vindecate la fiecare nivel al fiintei noastre, din aceasta viata sau din altele. Nu va invinuiti si nici nu lasati aceste impulsuri sa va stapaneasca. Doar simtiti-le; lasati-le sa plece, apoi schimbati-va gandurile in unele pozitive.

Pentru a usura efectele: fiti ingaduitori cu voi, faceti acele lucruri care va fac sa va simtiti bine, repetati afirmatii pozitive, mantra, si ascultati muzica voastra favorita, toate acestea usurind intensitatea potentialului negativ ale gandurilor ce ies acum la suprafata.

 

Purificarea Spirituala

Credintele voastre pot fi acum rascolite si schimbate, credinta in cum opereaza aceasta lume, cum ar trebui sa fie relatiile voastre, religia, ce este important in viata voastra. Pe masura ce aceasta se intampla, revelatii si noi semnificatii vor deveni clare; acum se pun bazele noii voastre gandiri si se poate chiar sa va schimbati fundamentul gandirii spirituale.

Pentru a usura efectele: Vorbiti cu oameni ce sunt receptivi la nou, despre experientele voastre, cititi carti spirituale, ascultati casete motivationale si tratati-va pe voi cu iubire si intelegere. Acum castigati noi nivele de intelegere. Acceptati ca totul este bine si ca acest proces este perfect normal. Traiti Pacea. Lasati Divinitatea sa va umple constient.

 

PENTRU A VA INSCRIE IN VEDEREA PARTICIPARII LA CURSURI SI INITIERI, VA RUGAM SA COMPLETATI FORMULARUL DE INSCRIERE, AICI.