Isis Seichim

isis3

 

Seichim provine de la “Sekhem”, cuvântul egiptean care tradus înseamnă „Puterea puterilor”. Isis Seichim este vechi şi sacru. Este o formă avansată de vindecare cu mâinile, împreună cu simboluri şi sunete. Se spune că Seichim este energia primară a tuturor sistemelor de vindecare alternativă care foloseşte mâinile.

 

Se crede că Seichim provine din timpurile atlante. Seichim a fost practicat de civilizaţia Maya în America de Sud chiar înainte de a fi introdus în Egipt. În mitologia egipteană, Isis este zeița magiei și a vieții, a căsătoriei şi simbolul armoniei matrimoniale. Soție și soră a lui Osiris, fiica zeilor Geb și Nut și mamă a lui Horus, Isis este una din principalele divinități venerate de vechii egipteni.

 

Isis Seichim este o formă avansată de proiecţie mentală direcţionată spre vindecare şi are rolul de a ajuta la o mai bună dezvoltare şi înţelegere a Sinelui Superior.

 

Acest sistem reprezintă o cale de cunoaştere interioară, putându-se efectua şi vindecări, inclusiv la distanţă.

 

Isis Seichim este un sistem bazat pe folosirea unor simboluri utilizate în Reiki clasic, precum şi a altor simboluri noi, specifice.

 

Simbolurile Isis Seichim Reiki

isis seichim1 isis seichim2 isis seichim3 isis seichim4 isis seichim5