tea tree

FĂ-ȚI CONT doTERRA

 

 

doterra integrare uleiuri in corpUleiul esențial de arbore de ceai – denumit deseori ulei esențial de „melaleuca” – este alcătuit din peste 92 de compuși diferiți și are aplicații uimitoare prin uz extern și intern.

Arborele de Ceai, cunoscut și sub numele de Tea Tree, este o plantă originară din Australia, care a fost folosită de secole pentru proprietățile sale medicinale. Uleiul esențial obținut din frunzele arborelui de ceai este cunoscut pentru proprietățile sale antifungice, antibacteriene și antiinflamatorii.

Uleiul de arbore de ceai este utilizat în mod obișnuit în produsele cosmetice și de îngrijire personală, cum ar fi șampoane, săpunuri și creme, datorită capacității sale de a ajuta la tratarea acneei, a iritațiilor pielii și a altor afecțiuni ale pielii. De asemenea, este utilizat în produsele de curățare a casei, datorită proprietăților sale de a distruge bacteriile și ciupercile.

Arborele de Ceai este o plantă ușor de crescut și poate fi cultivată în grădini sau în ghivece. Este o alegere excelentă pentru cei care doresc să își îmbunătățească sănătatea și sănătatea pielii în mod natural.

 

Uleiul limitelor energetice

Dezinfectant prin natură, arborele de ceai, cunoscut și sub denumirea de ulei de arbore de ceai, curăță bagajele energetice negative. Eliberează în mod specific relații codependente și parazitare.

Aceste relatii toxice pot fi cu alti oameni, microorganisme din corpul fizic sau cu spirite. Cei afectati
se pot simți secati de viata si energie, insa adesea nu sunt constienti de cauza acestei stari. Arborele de ceai ajută la ruperea legăturilor negative din acest tip de relații, astfel încât să se formeze conexiuni noi, sănătoase, care onorează spațiul și limitele personale. Arborele de ceai încurajează o persoană să se conecteze cu oameni și ființe în moduri care onorează și respectă limitele altora.

„Vampirismul” energetic dintre organisme incalca legile firii. Arborele de ceai incurajeaza persoana in cauza sa se conecteze cu oameni si fiinte intr-un tel in care sa pretuiasca si sa respecte capacitatea
lor de a actiona. O ajuta sa isi dea seama de aspectele propriului comportament care incurajau si permiteau unor astfel de relatii sa existe.

In cadrul acestui proces, prin care Arborele de ceai le ofera celor care il folosesc forte proaspete, acestia sunt incurajati sa se dezica de toate formele de sabotare, inclusiv de situatiile in care le permit celorlalti sa profite de timpul, energia sau talentele lor, sa se hraneasca din energia lor, sa nu fie ei insisi capabili sa isi afirme convingerile sau sa se simta raspunzatori pentru problemele altora.

Arborele de ceai ii sprijina pe acestia pe parcursul procesului de purificare si ii ajuta sa se elibereze
de reziduurile toxice.

 

Emoții abordate:

codependent, cu voință slabă, toxic, epuizat emoțional, neputincios, relații, împuternicit, în siguranță

 

Indicații de utilizare

Difuzați sau inspirați; aplicați pe partea de jos a picioarelor, stomac sau chakra coroană.

Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

 

De ce Kenya?

Melaleuca sau arborele de ceai este originar din Australia. Crește foarte bine în locuri însorite cu sol umed. În Australia, Melaleuca crește pe toată perioada primăverii, verii și toamnei.

Unele zone din Kenya asigură condiții de cultivare asemănătoare cu cele din Australia, așa că Melaleuca se dezvoltă foarte bine și aici. Obținând o parte din materia primă pentru uleiul nostru de Melaleuca din Kenya, sprijinim micii fermieri din zonele rurale ale țării și obținem, în același timp, un ulei esențial de cea mai bună calitate.

 

Australia

Melaleuca este un arbust veșnic verde. Uleiul esențial este extras prin distilare cu aburi din frunze. Tradițional, a fost utilizat în scopuri curative de către aborigenii australieni, iar la începutul celui de-al doilea război mondial, mulți soldați din armata australiană aveau la ei o sticluță de ulei esențial de Melaleuca.

Cangurii aleargă liberi pe plantația australiană de melaleuca de unde se aprovizionează doTERRA. Arbuștii cresc din primăvară până în toamnă, iar recolta se face numai în timpul iernii, pentru a evita pierderea din timpul de creștere. Aceeași arbuști pot fi recoltați în fiecare an, deoarece încep să crească la loc după 3-6 săptămâni de la recoltare. Datorită procesului de recoltare durabilă, plantația australiană continuă să îmbunătățească sănătatea și productivitatea acelorași plantații de Melaleuca după 18 ani de funcționare.

 

Asigurarea responsabilității față de mediu

Unul dintre principiile fundamentale ale inițiativei doTERRA Co-Impact Sourcing este responsabilitatea față de mediu – promovarea tehnologiilor eficiente din punct de vedere energetic, a energiilor regenerabile și a reducerii la minimum a deșeurilor. Iată ce impact are acest lucru asupra zonelor din care obținem materia primă pentru uleiul esențial de melaleuca:

Nicio parte a arbustului nu se pierde în procesul de producție a uleiului esențial de Melaleuca
Atât în Australia, cât și în Kenya, după distilarea cu abur, biomasa de melaleuca este împrăștiată din nou pe teren pentru a preveni creșterea buruienilor și a asigura substanțe nutritive importante pentru sol.

 

Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Solicită sfatul medicului dacă ești gravidă sau sub tratament. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

 

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

.

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

Iată câteva dintre aceste teste:

  • Testarea organoleptică
  • Testarea microbiană
  • Cromatografia în gaz
  • Spectrometrie de masă
  • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
  • Testarea chiralității
  • Analiza izotopică
  • Testarea metalelor grele, etc.

 

testare uleiuri logo

Rezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

Vei găsi ID-ul tău de calitate pe partea inferioară a flacoanelor de ulei esențial individual doTERRA. ID-ul de calitate va conține o serie de șase sau șapte numere și o literă. Poti verifica daca produsul este original, introducând codul AICI (în partea din dreapta sus a site-ului).
Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.
CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

  https://www.evolutiespirituala.ro/produs/tea-tree-arbore-de-ceai-ulei-esential-pur-grad-terapeutic/?feed_id=36008&_unique_id=643447b98bd98