Ulei Suryia

Aceasta reteta de ulei este o reteta proprie, dezvoltata de noi dupa ce am utilizat aproximativ 2 ani Uleiul Apostolilor si este influentata si de reteta Uleiului Biblic al lui Moise, dar are esente in plus fata de acesta. Este un ulei cu efect pregnant de vindecare / ameliorare boli si simptome. Are doar 2 esente comune cu Uleiul Apostolilor si 2 esente din Uleiul lui Moise, celelalte esente fiind adaugate de noi in timp, prin experimentare si observare empirica a actiunii acestui ulei asupra clientilor nostri si a noastra. Numele uleiului vindecator este Ulei Suryia.

La crearea acestui ulei se adauga si un ritual de consacrare, prin care se canalizeaza energii cosmice pentru vindecare. Acest ulei nu poate fi replicat si / sau manufacturat in serie. Cantitatile de produs sunt si vor fi mereu limitate, astfel incat va rugam sa faceti pre-comenzi daca produsul nu se mai afla pe stoc si veti fi anuntati atunci cand vom reveni cu alt lot. Depunem eforturi ca timpul de asteptare intre loturi sa nu fie mai mare de 10-15 zile, dar in functie de timpul nostru cat si de cauze exterioare, aceasta perioada se poate prelungi sau micsora de la caz la caz. De aceea este important sa faceti PRE-COMANDA din timp, pentru a va asigura continuitatea terapiei si pentru ca noi sa putem sa ne organizam din timp pentru crearea acestor uleiuri vindecatoare.

Diferenta majora dintre Uleiul Apostolilor si Uleiul Suryia este faptul ca Uleiul Suryia este axat in special pe vindecare si nu pe indepartare entitati / energii joase. Practic este un ulei de masaj pentru ameliorare – vindecare boli si simptome / stari de stress si disconfort psihic – fizic. 

Uleiul Apostolilor este in primul rand un ulei de exorcizare / curatare campuri si aura si pe cale de consecinta este si un ulei vindecator pentru ca actionand asupra campurilor aduce si ameliorare de boli si simptome.

Cel mai bine este sa se foloseasca aceste uleiuri in tandem, astfel puteti sa va masati cu cate un ulei, dimineata si seara sau cu ambele uleiuri, atat dimineata cat si seara (sau o singura data pe zi, dupa cum considerati util sau necesar).

Ambele uleiuri se folosesc numai pentru uz extern, prin aplicare pe corp. Nu sunt uleiuri esentiale pentru aromoterapie si NU sunt pentru uz intern.

Am testat acest amestec de uleiuri mai mult de 3 ani inainte sa vi-l prezentam si stim ca acesta functioneaza, dincolo de orice dubiu, in sesul celor prezentate mai jos.

Acest ulei este potrivit pentru o gama larga de utilizari, de la ameliorari simptome de stress pana la stari de neliniste psihica si disconfort sau dureri / jungiuri.

Astfel, orice simptom sau chiar boala poate fi cel putin ameliorata printr-o singura aplicare, iar daca urmati o serie de ungeri cu acest ulei, o data sau de doua ori pe zi, timp de o luna pana la 3-5 luni, in functie de problema pe care o aveti, veti obtine rezultate de succes.

Utilizari: dureri, migrene, junghiuri, boli psiho-somatice, orice tip de diagnostic (inclusiv boli autoimune), afectiuni emotionale. Actioneaza prin refacerea campurilor energetice. Refacerea aurei poate duce la vindecare, pe termen lung, iar pe termen scurt, la ameliorarea simptomelor iar in cauze usoare, la eliminarea problemei.

IMPORTANT: ULEIURILE VINDECATOARE KARANNA SUNT DESTINATE EXCLUSIV UTILIZARII EXTERNE, PE PIELE CA SI ULEI DE MASAJ SI ESTE ABSOLUT INTERZISA INGURGITAREA SA IN ORICE FORME, CANTITATI SAU SITUATII! 

Atentie! 

Niciuna dintre metodele prezentate in cadrul ACADEMIEI KARANNA © si pe site-ul www.evolutiespirituala.ro nu exclude si nu inlocuieste tratamentul medical alopat. Recomandam sa urmati sfatul medicului si sa nu intrerupeti niciun tratament medicamentos prescris de acesta. Oricine prezintă simptome de boală este îndemnat să caute ajutor medical.

 

Dreptul la Spiritualitate si dreptul de a aplica practici spirituale sunt garantate prin Constitutia Romaniei conform Art. 6, Art. 29 (Libertatea Constiintei), iar dreptul la exprimarea oricarei pareri despre acest tip de practici si accesul la cultura sunt de asemenea garantate constitutional conform Art. 30 (Libertatea de Exprimare) si Art. 33.http://www.evolutiespirituala.ro/produs/ulei-suryia/?feed_id=19228&_unique_id=5fac2aa06564d