argentum MINERALE COLOIDALE

7 Mituri despre Argintul Coloidal-Ionic

 

 

MINERALE COLOIDALE1. Argintul coloidal-ionic mă va face albastru.

Fals! Este adevărat că există soluţii de argint coloidal de slabă calitate care au particule mari (şi sunt reţinute în corp) sau care au în compoziţie compuşi chimici (nitraţi, săruri, proteine). Acestea, ingerate în cantităţi mari, pot cauza argirie (o afecţiune benignă ce constă în colorarea pielii cu nuanţe de gri-albăstrui).

ARGENTUM+® are particule foarte mici (0,5-4,5nm, particule ce părăsesc organismul în 72 ore), nu conţine niciun compus chimic, este 100% natural, şi nu poate cauza argirie.

2. Argintul coloidal nu ar trebui să fie transparent.

Fals! Argintul coloidal-ionic pur este transparent. Nuanţele colorate sau închise indică: particule mari sau aglomerări de particule ce reflectă lumina, oxidarea particulelor, alţi compuşi (stabilizatori, săruri, proteine) sau impurităţi. O soluţie transparentă de argint coloidal-ionic arată o dispersie completă a particulelor fine de argint într-o apă foarte pură.

3. Cu cât mai mare PPM-ul (concentraţia), cu atât mai eficient produsul.

Fals! Ceea ce face ca produsul să fie eficient nu este concentraţia soluţiei ci dimensiunea particulei. Cu cât este mai mică particula, cu atât mai uşor este de asimilat în organism (bio-accesibilă) şi cu atât mai mare este aria de acoperire (raportul dintre dimensiunea particulei şi concentraţia soluţiei). Acest aspect este esenţial în definirea eficienţei unei soluţii cu particule aflate în suspensie (coloidală).

4. Particulele neutre de argint (Ag) sunt mai benefice decât particulele încărcate cu sarcină electrică pozitivă (Ag+).

Fals! Unii producători afirmă că particulele neutre de argint sunt cele care au efecte benefice. Cu toate acestea tratatele de medicină cât şi medicii specialişti susţin că ionii de argint (încărcaţi cu sarcină electrică pozitivă) sunt de fapt particulele active. Cercetările recente au descoperit că beneficitatea soluţiei de argint coloidal „este în strânsă legătură cu nivelul concentraţiei de ioni de argint (Ag+)”. Astfel, o soluţie de 10ppm ce conţine un procent ridicat de ioni de argint poate fi mult mai eficientă decât o soluţie de 500ppm care conţine doar particule neutre de argint coloidal!

5. Argintul coloidal-ionic îmi va distruge flora intestinală.

Fals! Administrat oral conform recomandărilor, ARGENTUM+® va fi absorbit foarte rapid în zona superioară a tractului gastro-intestinal, neafectând flora bacteriană saprofită din corp. Din acest motiv nu este necesară administrarea probioticelor pentru a „compensa” acţiunea argintului.

6. Ionii de argint sunt compuşi chimici

Fals! Ionii de argint nu au nicio legătură cu compuşii chimici. Ei se obţin pe cale naturală şi nu în urma reacţiilor chimice. În realitate, soluţiile care au o concentraţie ridicată de ioni de argint (Ag+) fac ca soluţiile clasice de argint coloidal să pară demodate, datorită diferenţelor majore de beneficitate.

7. Ionii de argint interacţionează cu felurite substanţe din organism producând reacţii chimice ce pot dăuna sănătăţii.

Fals! Ionii de argint sunt particule de argint încărcate cu sarcină electrică pozitivă (Ag+). În organism ele sunt bio-active şi au un rol catalitic. În general, ionii se integrează într-un mod armonios în structura celulară.

Notă: ppm = părţi per milion (10 ppm aprox. 10mg/l)
Produsele sunt suplimente alimentare şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată.

Copyright © Agnes Itara SRL

 

Pentru comenzi va rugam sa vizitati magazinul nostru online, AICI: MAGAZIN ONLINE – TERAPII SPIRITUALE

COMENZI MAGAZIN ONLINE TERAPII SPIRITUALE