initiere atlantean crystal healing

Atlantean Crystal

 

 

Acest sistem nu este un sistem de vindecare propriu-zis, deşi poate fi folosit şi în acest sens pentru sine, sau pentru alte persoane, în cadrul şedinţelor de terapie.

Activarea Atlantean Crystal (Cristalul din Atlantida) este mai mult un acordaj menit să aducă creştere spirituală şi personală, care vă va ajuta în călătoria voastră spirituală, pentru ascensiunea finală.

Scopul acestei activări este de a aduce către noi cunoaşterea şi energia, care au fost şi sunt stocate în principalul cristal Atlanteean, care a fost păstrat în Marele Templu de vindecare Poseidon din Atlantida.

Acest cristal deţine toate informaţiile antice pe care Atlanţii le-au utilizat.

Acestea includ cunoştinţe despre levitaţie, telepatie, manifestarea prin intenţie şi, cea mai importantă informaţie pe care o deţine, cheia pentru ascensiunea Pământului.

Acest cristal există încă, pe fundul Oceanului Atlantic chiar în mijlocul a ceea ce este cunoscut sub numele de Triunghiul Bermudelor.

Mai există alte 4 cristale mai mici din Atlantida, care sunt situate în Egipt, sub marele Sfinx, Insula Paştelui, Stonehenge şi Machu Picchu.

Toate cristalele, inclusiv Cristalul din Atlantida, au spirite/devas aşa cum noi avem ghizi spirituali şi îngeri care sunt acolo pentru noi. Singura diferenţă este că spiritele devas ale cristalelor au fost utilizate de către atlanţi pentru a ridica vibraţiile pe Pământ.

Cristalele nu sunt forţa vitală a Pământului, dar lucrează pentru a ridica vibraţia oamenilor şi a Pământului.

Toate cristalele şi liniile de forţă ale Pământului sunt conectate la Marele Cristal din Atlantida.

Atlantida nu a fost distrusă. Dovezile arată că acest continent pierdut a existat şi oamenii de ştiinţă au descoperit rămăşiţe ale unor structuri de piatră gigantice şi statui pe fundul oceanului Atlantic, care se crede că au provenit din Atlantida.

Atlantida încă mai există, dar la un nivel vibraţional mai înalt decât noi, în plan etheric.

Iniţierea Cristalului din Atlantida va activa firele pierdute ale ADN-ului în noi şi un Cristal Eteric atlanteean va fi permanent fixat deasupra Chakrei Coroană a voastră, pentru a fi în permanenţă conectaţi la energiile Atlantidei şi ale Marelui Cristal din Atlantida.

După activare recomandăm să lucraţi cu cristalul cel puţin o dată pe zi în timpul meditaţiei pentru a obţine o comunicare, o legătură permanentă cu el şi pentru a învăţa din secretele antice ale Atlantidei. Acest lucru ar putea fi orice, de la o experienţă de viaţă trecută în Atlantida sau în alte timpuri, la accesarea unor cunoştinţe şi informaţii noi.