Chiparos 1
doterra integrare uleiuri in corpUtilizează ulei de Chiparos / Cypress pentru îngrijirea tenului gras!
Tenul gras este o problemă frecventă pentru multe persoane. Dacă vrei să reduci aspectul lucios al tenului gras, adaugă uleiul esențial de Chiparos la rutina ta zilnică de îngrijire a tenului. Pentru ameliorarea aspectului tenului gras, adaugă una-două picături de ulei esențial de Chiparos la loțiunea tonică. În acest fel, tenul tău va căpăta un aspect sănătos radios.
Utilizări
  • Înainte de o alergare lungă, aplică ulei de chiparos pe picioare, gambe și coapse pentru un efect energizant.
  • Adaugă ½ cană de săruri epsom și o picătură de ulei de chiparos la o baie caldă, pentru a favoriza relaxarea.
Indicații de utilizare
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș. Doar pentru uz extern.
Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată.  A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Sursa produselor. De ce Kenya?

Chiparoșii cresc bine în multe regiuni ale lumii. Alegând Kenya, sprijinim numeroși mici fermieri din zonele rurale ale țării, achiziționând în același timp ulei esențial de cea mai bună calitate.

Cum funcționează?

Uleiul nostru esențial de Chiparos va include acum un amestec din două specii de chiparos: Cupressus sempervirens și Cupressus lusitanica. Includerea mai multor specii de Chiparos nu doar că asigură o sursă durabilă, dar totodată îmbunătățește și amplifică beneficiile și calitățile acestui ulei.

Mulți fermieri plantează chiparoși ca barieră naturală împotriva vântului sau pentru umbră, cu scopul final de a-l vinde pentru cherestea, însă poate dura între 20 și 30 de ani până când lemnul este suficient de matur pentru vânzare. Între timp, ramurile joase trebuie tăiate pentru a asigura creșterea cât mai dreaptă a arborelui, astfel încât să dea un lemn bun pentru cherestea. Uleiul esențial este obținut prin distilarea acestor ramuri joase. Ceea ce este interesant e că uleiul nu se găsește în lemn, ci în frunzele copacului.

Beneficii pentru toți

Chiparosul este un arbore veșnic verde care atinge în mod obișnuit o înălțime de 12-15 m. În Kenya, acești arbori sunt cultivați în zona Muntelui Kenya, datorită condițiilor climatice favorabile. Chiparosul a fost introdus în Kenya cu câteva sute de ani în urmă pentru a susține eforturile de reîmpădurire. Deoarece chiparosul crește bine în condițiile climatice locale, guvernul încurajează plantarea sa. Ba mai mult, guvernul „arendează” teren fermierilor în zona Muntelui Kenya gratuit, pe perioada de creștere a chiparoșilor. Fermierii beneficiază de utilizarea gratuită a terenului și de umbra chiparoșilor.

 

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt supuse la peste 100 de teste pentru a li se garanta puritatea de grad terapeutic certificat.

Iată câteva dintre aceste teste:

  • Testarea organoleptică
  • Testarea microbiană
  • Cromatografia în gaz
  • Spectrometrie de masă
  • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
  • Testarea chiralității
  • Analiza izotopică
  • Testarea metalelor grele, etc.

 

testare uleiuri logoRezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

 

Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.
CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

 

https://www.evolutiespirituala.ro/produs/chiparos-ulei-esential-pur-grad-terapeutic/?feed_id=23973&_unique_id=63ceb40217517