aa

Despre ATLANTIDA

„Cele ce urmeaza mi-au fost transmise de Palmyra in decursul timpului.
Adica ceea ce veti citi in aceasta pagina nu are ca sursa nici o carte.

 

atlantisVoi incerca sa fac o sistematizare, dar nu sunt convins ca voi reusi, sau mai corect se poate ca sa va para ca fiind cea mai mare dezordine de date intalnita pana acum .

        
 Atlantida s-a format ca civilizatie semnificativa in perioada de mijloc a ultimei glaciatiuni, acum peste 22000 ani. Ca orice civilizatie a avut dezvoltari si regrese, urmate de cresteri calitative sau de prabusiri . NU a fost o civilizatie cu dezvoltare liniara sau macar linistita. Apogeul este discutabil cand a fost atins, caci aceasta civilizatie a oscilat intre material si spiritual, ca si intre benefic si malefic, atat in ceea ce priveste latura materiala cat si in ceea ce priveste latura spirituala.

         Din punct de vedere politic si administrativ Statul lor era guvernat de legi cutumiare care nu puteau fi schimbate de puterea politica, magica sau de cea militara din momentul respectiv. Ele erau schimbate sau modificate cu un decalaj de 10 ani, si asta numai dupa ce era intrunit acordul puterii executive si a puterii magice. Dupa ce treceau 6 ani aceste initiative de modificare trebuiau validate de oamenii liberi si majori. Dupa alti 4 ani ele deveneau cvasi-obligatorii.
 
           Atlantida era condusa de un dictator, rege sau imparat cum vreti sa-i spuneti. Acesta isi forma un guvern alcatuit din fostii dregatori din provincii. Pe care ii selectiona, era o chestie de bani, pile, magie, etc. In provincii, erau numiti guvernatori de imparat, care isi selectionau oameni care sa conduca treburile statului. Treburile Statului erau impartite in 4 domenii mari :

1.Armata-politie, care era alcatuita din profesionisti platiti. Se ocupau bine-inteles si de ordinea publica. Se ocupau si de anul obligatoriu de pregatire militara.

2. Finante, se ocupau de calcularea si strangerea impozitelor (atat in natura cat si in bani) ca si de plata membrilor armatei si functionarilor. Se ocupau de asemenea cu supravegherea averilor obtinute din comert.

3. Educatie – era un sistem de gradinite si scoli publice care luau copii din familii la varsta de 4 ani.

4. departament de constructii publice si infrastructura publica si militara.
In afara acestora existau 2 scoli superioare, Scoala de Fizica si Scoala de Metafizica, care aveau o foarte mare autonomie, si care prin imensa influenta pe care au exercitat-o in diferite perioade au determinat evolutia in timp a statului. Fiecare din aceste scoli avea metodele ei secrete de a produce bani de aur cu care subventiona generos Statul ani la rand pentru a obtine privilegii si legi favorabile.

Scoala de Fizica facea extractii de aur din minereuri si in epocile mai evoluate, cand metoda a devenit ordinara (adica s-a aflat tehnologia…) din apa marii. Tot din apa marii se extragea uraniul pana la interzicerea cu 18000 ani in urma a utilizarii lui (!!!)

Scoala de Metafizica a avut propriile metode de a obtine aur prin metode magice pierdute, visate de alchimistii antici si medievali dar niciodata descoperite cu adevarat de atunci . In plus , Scoala de Metafizica se ocupa cu magia, influentarea deciziilor atat ale conducatorilor cat si ale condusilor (pe baza de comenzi platite), si vindecarea bolilor karmice si a celor cronice prin bioenergie / radiestezie / operatii cu lumina, etc.

 Scoala de Fizica se ocupa cu vindecarea ranilor din accidente si razboaie. Odata stabilizat, omul daca vroia sa se vindece mai repede si fara sechele era bine sa se duca la Metafizica …. Fiecare avea spitalele si policlinicile ei. Pentru a obtine bani suplimentari , in ultima perioada, ambele Scoli s-au ocupat cu creearea de MUTANTI pentru distractie sexuala si pentru razboi sau distrugerea unor anumite categorii de comercianti neagreeati. In Antichitatea clasica timpurie Planeta mai era bantuita de Balauri , Dragoni (zburatori sau de pamant…), Minotauri si alte corcituri (natural imposibile) intre oameni si animale. Unii inca in vremuri mai recente au mai vazut yeti, pitici, elfi, gnomi, diveri monstri in marile si oceanele Lumii… Multi au fost vanati si distrusi de oameni, rezultand Legende si Basme, altii au murit pana la urma din cauze naturale. OBS. Erau facuti sa fie nemuritori, nu mureau de batranete…. Scoala de Metafizica ii facea cu mijloacele Magiei iar cea de Fizica prin o inginerie genetica doar cu un pic mai avansata decat cea de acum… 

         Atlantii au realizat contactul cu cateva civilizatii extraterestre si cu civilizatia paralela cavernicola de etnie reptiliana. Principalul articol pentru care erau cautati era magia, atat cea de vindecare si energizare, cat si cea de a influenta deciziile conducatorilor implicati in conflicte. Atlantii nu au fabricat niciodata vehicule tip OZN care merg cu apa avand drept catalizator un mineral trans-plutonic care nu se gaseste pe Pamant. Dar au avut numeroase asemenea vehicule, cumparate de le extraterestrii care le fabricau, in schimbul vindecarii bolilor de calatorie in cosmos si al clonarii. Clonarea in vitro (in bazine cu solutie amniotica artificiala) nu este posibila doar cu fizica si aparate performante. Trebuie alimentata cu Lumina – bioenergie si mai trebuie adus un Suflet (entitate) sa se incarneze in acea « soma » crescuta in bazinul cu solutie amniotica. Altfel iese un fel de zombi … (americanii stiu ceva …). Atlantii stiau cum sa aduca O ANUME entitate in corpul clonat (se comanda in functie de posibilitati, acceptul Entitatii Responsabile de Planeta tatalui Clonei, timp si oferte…)

         Metoda insa era scumpa si nu era prea folosita in Tara. Era folosita in special la export catre extraterestrii.

         Atlantii au rezolvat problema scaderii natalitatii prin o metoda originala. Inca de acum 16000 ani au creeat o metoda de modificare a genomului uman astfel incat copii sa se nasca hermafroditi. TOTI Atlantii au fost hermafroditi la sfarsitul acestei civilizatii. Ambele Scoli aveau cate o metoda (bine-inteles diferita) de producere. Deoarece copii si tinerii urmau un ciclu lung prin scoli au introdus un impozit in natura foarte special. Fiecare tanar de 16 ani avea de ales daca sa faca 1 copil pe care sa-i dea la 3 luni dupa nastere Statului sau sa faca 1 an  de armata. (fiind hermafroditi toti puteau avea copil dupa un contact ca pasiv, si puteau sa faca altcuiva un copil dupa un contact ca activ…) . Dupa ce se achitau de aceasta sarcina, tinerii puteau sa urmeze scoli superioare sau sa se apuce de munca, comert, servicii, etc.

           Scolile superioare erau de 2 grade, primul dintre acestea era pentru pentru meserii avansate – tehnicieni, ingineri executanti, conducatori de vehicule tehnologice mari, negociatori comerciali, functionari cu banii, criptatori si operatori cu informatiile, asistenti medicali, veterinari, agronomi, mineri, chimisti, etc.

Al doilea nivel era secret si se desfasura in Inalta Scoala de Fizica sau in I.S. de Metafizica. Rezultau Ingineri de conceptie, arhitecti, geneticieni, ingineri de reparatii vehicule, chimisti de sinteza, ingineri metaluirgisti, astronomi, ingineri de energie electrica si nu numai… Respectiv magi specializati in vindecari, modificari genetice, clonare, invizibilitate, transformari atomice, influentare la distanta, actiuni de razboi parapsihologic, cercetari inforenergetice, levitare si amplificarea gravitatiei, rezolvarea conflictelor prezente si transcendente, etc (??).

             Copii preluati de Stat ca impozit erau crescuti si educati pe banii statului, fiind prefgatiti in meseriile medii de care avea statul nevoie. Copii facuti de indivizi la varste normale, adica in plus fata de cel obligatoriu, ii puteau pastra acestia spre crestere, parintele avand si dreptul sa decida ce scoli urmeaza (si in functie de posibilitatile financiare). Era recunoscuta doar familia monoparentala, doar mama copilului fiind parinte al lui. Dar repet, ei fiind hermafroditi, orice individ putea fi mama daca vroia… Bineantreles ca functie de psihicul si posibilitatile lui, fiecare alegea.

Pana la 4 ani copii normali erau crescuti si educati in familie sau cu asistenti specializati angajati. Dupa 4 ani « gradinita » sau asistentul specializat erau obligatorii. De la 8 ani era obligatorie frecventarea unei scoli primare timp de 6 ani, pana la 14 ani. Mai era obligatorie o scoala de meserii simple de 2 ani, pana la varsta de 16 ani. Dupa ce copilul isi platea “Impozitul in Viata Noua” sau facea anul de Armata, el devenea major si teoretic nu mai depindea de parinte. Deoarece la scolile superioare se platea, in practica dependenta continua. Indivizii inruditi traiau in clanuri destul de unite si in care era un sef dictatorial (cam ca la familiile mafiote de acum). Aceste clanuri insa nu aveau ca scop ilegalitatile si omorurile ci pastrarea unor secrete de viata si tinand de meserii. Ca si al renumelui Familiei.

         Ilegalitati si rautati un prea erau deoarece I.S. de Metafizica gasea imediat pe cei vinovati prin Inforenergetica. Gasea si dovezile sau dadea politiei indicii unde sa le gaseasca. Si asta combinata cu genetica avansata, un prea lasa loc de desfasurare a crimelor, violurilor, furturilor…
         Fiecare avea voie sa faca ce vrea cu viata lui, nu erau interdictii de utilizare a drogurilor (cunosteau planta de coca – colonii ale lor au traficat aceasta planta pana in Antichitatea timpurie, exista o mumie egipteana in care s-au gasit acum urme de coca, planta ce creste doar in Anzii din America de Sud ) si tutunul. De asemenea era permisa sinuciderea ca si omorul la cerere, erau indivizi care caurtau sa obtina avantaje in vieti viitoare pacalind pe altii viciosi sa le ia viatza ratata dpdv social si spiritual…  

         Atlantii cunosteau radioul si acesta era monopol de Stat. Cele 2 Inalte Scoli aveau si ele posturile lor. Era folosit doar pentru stiri si emisiuni informative. Se transmiteau de asemenea informatii de interes local pentru principalele colonii. NU era pentru distractie. De asemenea era cunoscuta televiziunea. Doar in Capitala. Erau putine aparate, de tip “ tablou vorbitor” = adica LCD – fabricate de Extraterestrii. Putini aveau aparate. Era un singur emitaror, al Imperiului. La timpi de antena aveau acces si Universitatile. NU transmitea divertisment. (televiziunea nu a fost pervertita, se exprima Palmyra) . Aveau de asemenea computere, la bordul Navelor cumparate de la ET si in reteaua financiara a Statului, ca si la Universitati. Descoperisera reteaua de tip lan dar nu si Internetul. Accesul la orice fel de informatii era foarte restrictionat. Sistemele de operare de pe calculatoare erau cele cu care venisera de la ET, asemanatoare linux si dos. Erau greu de configurat si de reparat. Aveau specialisti care se ocupau de aceste treburi. Nu aveau jocuri, dar aveau simulari si harti pentru deprinderea meseriilor legate de navigatie si zbor.

         Atlantii aveau statul si capitala situate pe o insula mare si joasa situata in zona Bahamas. Nu trebuie uitat ca in acea perioada din cauza ca era glaciatie, nivelul apelor Oceanului planetar era mai mic cu ~ 200 m (si, de ex Anglia era unita cu Europa, Bosforul nu exista, Marea Neagra era dulce si avea nivelul cu 400 m mai jos ca acum, Alaska era unita cu Asia, etc) Orasul era foarte jos, pe malul apei (lucru scris si de Platon) si insula lor era joasa si destul de mlastinoasa. Clima era relativ rece si foarte umeda, aproape tot timpul anului era ceatza densa. Cauza acesteia era Curentul Golfstream care incalzea marea din jurul insulei. Totodata aerul rece venea aproape constant dinspre nord -Ghetarii ajungeau pana in drept cu New York-ul. Uneori sloiuri si aisberg-uri pluteau pana la tarmurile Atlantidei. Dar marea constant incalzita si ceatza din zilele reci faceau sa un existe practic inghet la sol si nici zapada pe Insula.

        Una din cele mai mari greseli ale Atlantilor a fost legata de regimul total inchis al informatiei. Atat IS de Fizica cat si IS de Metafizica isi mentineau absolventii angajati la ele sau la unitati de cercetare si productie situate in incinta lor. Pe vremea Altantilor nu exista iesire le pensie, exista obligatia angajatorului de a pastra angajatii pana la moarte, indiferent pe ce post. De regula batranii faceau munci usoare si de supraveghere a prezentei celorlalti , curateniei , raportarii certurilor, urmaririi stricaciunilor aparute la constructii si santuri pluviale, intretinut vegetatia si reparatii marunte la echipamente. Scopul era si de protectie sociala si de a impiedica secretele de serviciu sa plece odata cu iesirea la pensie sau cu concedierea. Ambele universitati aveau sedii doar in Atlantida ; in colonii erau temple si unitati de productie, dar in acestea erau angajati doar absolventi cel mult mediocri ai celor 2 universitati. Poate si din cauza situarii Capitalei atat de jos pe malul apei, Atlantii si-au facut Colonii situate in marea lor majoritate pe platouri montane inalte.

         Atlantii traiau aproape tot timpul in o clima umeda si cetzoasa. Nu suportau soarele si lumina puternica. Se hraneau aproape excusiv cu alge, peste si Fructe de Mare. Ocazional mai consumau fructe, legume, cereale. Carne se manca doar de 3 ori pe an. Exceptie de la aceasta regula faceau doar soldatii aflati in misiune de razboi si echipajele de Nave zburatoare sau plutitoare. Din cauza hranei si poate si ca urmare secundara a numeroaselor experimente genetice de ameliorare si imbunatatire a rasei, Atlantii “pursange” aveau pielea verzuie, aveau inaltimea medie de 3 metri, erau astenici la constitutia trupeasca si aveau parul lung si blond, de regula cretz. Aceata obisniuinta la clima rece poate fi si ea o cauza a situarii multor colonii la mare inaltime. Pentru a se apara de soare cladirile aveau pereti grosi si plafoane din piatra masiva. Atlantii aveau o tehnologie de inmuiere temporara a granitului, prin inmuiere intr-o solutie. Tehnica apartinea IS de Fizica, deci nu era magica. ( adica poate fi descoperita de savantii acestei civilizatii ). Atlantii au facut multe colonii :

·        In Anzi :
 # Cera Galan ( 6500 m altitudine, cladiri cu etaj, constructie practic nedatabila din piatra pura ( max 12 tone/buc !! ) camere foarte inalte, intrari prin acoperis-urile conice din piatra)
# Tiahuanaco (poarta soarelui, datata dupa alinierea la soare si precesie la 11000 IEN, pietre de pana la 60 tone/buc)
# Sacsayhuman (orasul Zeilor) constructii din piatra pura, nedatabila, imbinate prin scoabe turnate in canelutri sapate in piatra, scoabe din Monel (aliaj Nichel – Cupru cu temperatura de topire ~ 1800 grade, NU se poate obtine cu lemne iar in zona nu exista carbuni ….(??) in perfecta stare si acum)
·        Drumul de piatra de langa Bimini – o sectiune de „drum” pavat cu pietre dreptunghiulare de mari dimensiuni – neacoperit de nisip din cauza curentilor oceanici foarte puternici pe acel platou (situat deasupra apei in perioada glaciara)
·        Ruinele scufundate de langa Azore, de fapt o Cetate realizata prin sapare intr-un mic con vulcanic, actualmente scufundat, dar deasupra apei in periada glaciatiunii.
·        In acelasi stil arhitectonic a fost construita si Cetatea de piatra din Zimbabwe (ma refer la pietre care au fost rotunjite la colturi prin inmuiere, care se imbina „rotund pe rotund” – practic e imposibil de gasit 5 – 9 pietre care sa se imbine rotund intre ele. Cetatea are sute de mii de pietre imbinate astfel…
·        cetatea Colti din jud Hunedoara-Romania.

Mai exista in Tibet si in India, dar oamenii de acolo au continuat sa locuiasca cladirile, si le-au tencuit si modificat, fiind greu de recunoscut azi.
 
         Dovezi indirecte ale prezentei Atlantilor :

·        „poporul” Viraccocha  – oameni albi cu barbi roscate, par lung si drept care sunt descrisi in legendele si scrierile civilizatiilor din America Centrala si de Sud. Au trait si in Insula Pastelui, fiind autorii constructiilor. Au fost doar conducatori si magi. Au fost gasite schelete in toata America de Sud, America Centrala si Insulele Pacificului. In Japonia mai traieste un grup izolat de descendenti – Aimu – . Scheletele lor sunt usor de recunoscut dupa INALTIMEA IMENSA –  toti au peste 2 metri, cele mai multe schelete au in jur de 2.5 m ( aproximativ 800 schelete gasite pana acum !!!) …  (inaltime dedusa si din putinele oase gasite in sapaturile de la Cetatea Colti de la noi [Oamenii Muntelui din Parang sunt inalti si blonzi. Nu seamana deloc cu cei din Valea Jiului!] ) In America de Sud si Centrala exista statui din piatra cu reprezentari care nu lasa loc de echivoc.

·        Prezenta unui trib de oameni Negri in Venezuela. Sunt negri cu trasaturi negroide ca cei din Africa. NU provin din sclavi scapati de pe plantatiile europenilor. Sunt atestati documentar din secolul 16. Capetele de piatra sculptate de olmeci sau de predecesorii lor – avand aceleasi trasaturi negroide – le intareste autenticitatea pe Continentul american, largindu-le mult aria de locuire …

·        Eschimosii, care au trasaturi mongoloide evidente, mult diferite de amerindieni. In legendele lor se spune ca stramosii lor au fost adusi DUPA marele Zid de ghiata cu nave zburatoare ca pedeapsa ca i-au atacat pe „Zei”.

·        Expeditia Germana din Tibet a gasit dovezi de inrudire antropologica intre locuitorii Statului Interior si rasa Ariana…

·        Crucea cu bratele rasucite spre Stanga, adica Levogir, adica in SENS BENEFIC FUNDAMENTAL  numita de nazisti Svastica, care pentru TOATE populatiile Vechi din Eurasia era semn universal de Bun Venit. Cu acest semn veti mai avea de-a face cei ce veti invata Radiestezie si Reiki. Cei care sunt deja, cred ca au masurat si stiu destule (are EBF 99.97 , mai mare decat crucea cu bratze egale) 

·        Salutul cu palma dreapta ridicata. (corect este asha cum fac instinctiv copii, in picioare, cu cealalta mana in jos).
            
atlantida
      
   Despre disparitia Atlantidei

         Ce s-a intamplat de fapt ? Cum a fost posibila o asha de mare si brusca catastrofa planetara acum 12500 ani ? Ma refer desigur la POTOP.

         Atlantii, cu spiritul lor comercial aplicat in materie de imixtiune in succesiunea la conducerea civilizatiei extraterestrilor GREY au dat-o in bara. Nu a fost prima data, dar de data asta au gresit-o rau . 


Factiunea sprijinita cu magie de magii de la IS de Metafizica a pierdut conflictul pentru succesiunea la conducerea Imperiului Grey. Castigatorii bineanteles ca au aflat de vrajile (nu tocmai benefice pentru ei…) facute de Atlanti (si platite cu nave si tehnologie interzisa la „export” si acum) si au venit sa se razbune pe aceasta rasa minuscula dar avansata si tupeista. Dupa cum se stie (cine stie, cunoaste…) rasa grey este foarte tehnicista si putin sensibila. Au Biosicul foarte dezvoltat si Noesicul asuprit de acesta. In Nave au generatoare de Lumina artificiala. (Ma refer aici la Bioenergie pura artificiala. **Cam cu aceleasi beneficii si neajunsuri ca si vitaminele artificiale pentru oamenii actuali ** Cei care au ajuns intr-o Nava – si aici sunt cei rapiti sau colaboratorii lor din Aria 51 si alte baze secrete – stiu acea LUMINA ALBA SOLIDA care face tesuturile aproape transparente, care inunda complet interiorul Navelor Spatiale ale ET.) Au luat foarte in serios pericolul imixtiunii Atlantilor si au venit cu cea mai mare BAZA SPATIALA a Lor. Pe atunci inca nu erau in regresul si decaderea in care sunt azi. Baza asta este si acum pe langa Noi . O vedem toti. O numim LUNA . ** Teste facute de Americani prin producerea de unde seismice pe Luna au aratat clar ca aceasta este un corp gol la interior (trantind de la cativa metri o treapta de racheta de cateva sute de kg, suprafata Lunii a vibrat ore in sir ,  vibratii inregistrate de o raza laser trimisa de pe Pamant si reflectata inapoi de o oglinda pusa pe Luna. Realizati ca Luna, cu o masa egala cu o sesime din cea a Pamantului a vibrat cateva ore din cauza ca a fost loviuta de un corp cu o greutate sub o tona!!! Ce ar fi daca cand isi implodeaza americanii un cazino din Las Vegas, cu zeci de etaje si cantarind spre milonul de tone, s-ar cutremura tot Pamantul cateva ore ??? Rezula logic ca Luna este goala la interior.) ET au sabotat ulterioara misiune pe Luna, care avea intre altele in plan sa provoace o explozie pe supraf. lunii. (Apollo 13). Si de atunci Oamenii nu au mai calcat pe Luna. (alta ciudatenie – craterele de impact de pe Luna sunt foarte mari pe orizontala si prea putin adanci . Ca si cum sub suprafata acoperita cu pietre si praf s-ar afla un blindaj foarte eficient ( Luna a fost lovita de meteoriti foarte mari care au produs explozii foarte puternice [ ultima data in sec 13 sau 14 – relatarea calugarilor din Irlanda ] ) ….   .

         Cand au vazut ce enormitate de Baza Stelara a trimis civilizatia Grey contra Lor, Atlantii au activat Scutul lor secret care facea ca ATLANTIDA SA SE MUTE INTRE 2 CUANTE ALATURATE DE TIMP . ( nu inteleg cum vine asta, dar Palmyra asha zice. Noi toti si toate lucrurile noastre existam PE cuantele Timpului. Atunci, acum 12500 ani Atlantii si-au bagat toata Insula INTRE cuantele de Timp. Daca citeste asta cineva cu cunostinte avansate de Fizica Cuantica Relativista, poate da o explicatie mai clara, si poate si ceva relatii matematice. Pe mine ma depaseste …. ) . Dar s-a intamplat o nenorocire. Nu din viina Atlantilor, ei mai testasera Scutul si functiona bine. Luna cand a venit (Legendele multor populatii din Asia si Australia evoca Vremurile de Demult cu sintagma „CAND NU ERA LUNA PE CER” –in loc de „a fost odata ca niciodata” din basmele nostre- ) din Spatiu si s-a inscris pe o orbita stationara in jurul Terrei (Luna, care stiintific dovedit este mai batrana ca Sistemul Solar!!) a produs UN URIAS VAL MAREIC – de peste 100 de metri. Totodata a produs o unda in Scoarta Terrei (se mai simte si acum Mareea Telurica…) care a eliberat numeroase tensiuni acumulate in Scoarta, decalasand deci multe cutremure puternice si eruptii vulcanice.

POTOPUL. Dezastru pomenit in Legendele si Scrierile Anticilor de pe toarta Planeta – pana si de aborigenii din Australia. Atunci a fost un fenomen incredibil . Pe langa valul de peste 100 m care a maturat Uscatul pe multi km adancime, acest Val a mai facut 2 rele imense.

1.     A produs o alunecare a intregii cruste terestre pe mantaua semilichida de dedesupt, cu consecinte climatrice catastrofale. Nordul Asiei si Antarctica de vest care aveau climat temperat cu toata glaciatiunea au ajuns brusc in zone polare ( harta lui Piri Reis a fost copiata dupa o harta Atlanta de dinaintea acestui dezastru). Tibetul siu Anzii s-au inaltat brusc cu 2000 metri. Mamutii si alte animale nu au avut nici o sansa Au fost gasiti in Siberia mamuti congelati de acum 12500 ani care aveau in stomac vegetatie semitropicala nedigerata. Mamutul e o ruda a elefantului si se deplaseaza incet. Multe din Coloniile Atlante au fost aproape distruse. Cera Galan a ajuns atat de sus ca nu a mai putut fi locuit .

2.     Valul  mareic a amestecat apa Oceanului si a bulversat aerul Atmosferei in asa hal ca GHETURILE GLACIARE s-au topit brusc in cam 2 ani, nivelul Oceanului Planetar crescand cu ~ 200 m. Asta a inundat aproape brusc intinse suprafete de uscat, a produs partunderea apei sarate in Marea Neagra prin o uriasa cascada in Bosfor, inundand Templul lui Apollo de pe varful MUNTELUI DELTEI – actuala Insula a Serpilor…
 
Atlantida este acum sub nivelul Marii. Uriasele generatoare de Energie care alimenteaza Scutul sunt GRAV AVARIATE si Insula nu mai poate fi adusa in cuanta noastra de Timp. Uneori in Zona respectiva se produc anomalii mari de SPATIU – TIMP – GRAVITATIE, disparand Nave si Avioane. „APA ALBA” , spaima Nenumita a tuturor pilotilor si capitanilor, vizibila din Cosmos, este doar una din aparentele tulburarilor din Triunghi. Mai apar linii de forta care se vad pe radar ca si cum ar fi tarmuri, uneori pe cer senin intri in ceata, nu mai stii care e susul si care e josul, navele par sa pluteasca si avionele sunt in deriva, nici un instrument nu mai functioneaza, radioul si telefonul mobil sunt moarte. Se face o liniste de pe alta Lume. (fenomenele sunt relatate prima data de Columb in sec 14, asha ca nu sunt folclor contemporan… ) Ca o adeverire a celor scrise, nerecunoscuta de autoritati, rutele aviatice si majoritatea satelitilor OCOLESC TRIUNGHIUL. „Triunghiul bermudelor”, bineinteles. Verificati pe Net, rutele aviatice sunt publice… 

         Mai puteti gasi si alte relatari pe Net sau carti despre Atlantida si misterele asociate ei. Nu mai deschid capitolul SFINX [ are varsta de aproximativ 12500 ani, se uita inspre Constelatia Leului atunci cand a fost construit, Capul a fost refacut prin sculptarea actualului cap din capul de Leu pe care il avea initial, are dare de eroziune Verticale, care pot fi facute doar de apa de ploaie (nisipul roade dare orizontale cand e dus de vant), faraonul Kufu l-a dezgropat din nisip acum 4500 ani …. ] si Piramide (sunt in toata Lumea, au proprietati accesibile doar Initiatilor …) .
        
 *** Oare cum ne-am simti daca printr-o interventie Divina sau facuta de Extraterestri la ordinul Divinitatii, Atlantida cu oamenii si Stiintele sale ar reveni dintre Cuantele de Timp, devenind Stat contemporan ? Ar rezista oare ordinea Lumii ?
 
 Sfanta Treime Te rog sa-mi dai LUMINA  „Sursa : www.atlamith.bravehost.com